What to wear? When you go shopping!

Vandaag weer een ‘What to wear?’ artikel waarin ik laat zien wat je aan kunt doen bij een bepaalde gelegenheid. Je gaat een dagje shoppen maar wat trek je dan eigenlijk aan?

Wanneer ik een dagje ga shoppen zorg ik ervoor dat ik comfortabele kleding aan doe. Dingen die makkelijk uit kunnen en ook kleding die makkelijk te combineren is met kleding die je bijvoorbeeld gaat passen. Ik ben wel eens in een jurkje de stad in gegaaan maar dat is niet echt slim. Als je dan bijvoorbeeld een broek of een shirtje gaat passen dan is dat met een jurkje niet echt handig, omdat je niet echt kunt zien hoe iets staat. Daarom heb ik gekozen voor een vrij neutrale jeans waar in principe alle soorten tops op passen. Ook koos ik voor een hemdje zodat je goed vesten en/of jasjes daarmee kunt combineren en kunt zien of het staat. Soms zie ik meiden al winkelend op hoge hakken, ik vind het dapper! Doe mij maar lekkere platte schoentjes waarmee ik veel kilometers kan lopen, niets is vervelender dan pijnlijke voeten onder het winkelen. Kies ook schoenen die je makkelijk aan en uit kunt doen, dus ingewikkelde sandaaltjes met veel riempjes is niet echt een aanrader. Ook heb ik bij dit setje een mooie grote tas gezocht zodat je makkelijk je aankopen hierin kunt doen, zo loop je niet de hele dag te zeulen met plastic tasjes. Ik vind het zelf een geslaagde look en dit zou je natuurlijk ook prima naar school of je werk kunnen dragen…

Mijn favorieten van deze pagina zijn de tas, het jasje en het horloge! Welke items vind jij leuk?