Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe ‘Trendspotting’, dit is een terugkerend item waarin ik graag jullie mening hoor over een bepaalde trend. Dit keer heb ik gekozen voor de ‘stro’ trend, je ziet ontzettend veel accessoires en schoenen met daarin stro verwerkt en ik ben dus erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Bijna in elke webshop kun je wel wat strooien items vinden en het is een materiaal soort die perfect past bij de zomer…

Maar wat vind ik ervan? Ook al heb ik nog geen enkele strooien item in mijn kast, toch vind ik het heel erg leuk. Het is lekker zomers en goed te combineren met mijn ietwat romantische stijl. Wat ik nog wel graag zou willen is een rieten hoedje dus ik hoop dat ik nog een leuk exemplaar ergens tegen kom. Mijn favoriete items van de collage hieronder is denk ik de clutch van Modcloth en de armbanden van Topshop, die vind ik erg tof!

Nu weten jullie mijn mening en heel graag hoor ik die van jullie!