Bij 750 ‘likes’ op mijn Facebook gaat mijn goodiebag actie van start!

Meerdere keren heb ik al een winactie gehouden waarmee je een super toffe goodiebag kunt winnen. Al een tijdje was ik bezig om leuke goodies te verzamelen en ik kan je vertellen dat de goodiebag goed gevuld is en op dit moment een waarde heeft van maar liefst €120,-, niet verkeerd lijkt me. Maar voordat deze winactie op mijn blog verschijnt wil ik graag 750 likes op mijn Facebook pagina.

Op dit moment ben ik erg druk met mijn WeAreFashion Facebook pagina en het lijkt me erg leuk als mijn bezoekers mijn pagina ‘leuk’ vinden. Het enige wat je hoeft te doen is naar mijn Facebook gaan en te klikken op ‘vind ik leuk’ knopje. Sowieso is het leuk om WeAreFashion te volgen op Facebook want zo kun je bijvoorbeeld filmpjes eerder bekijken, je krijgt sneak peaks van aankomende artikelen en je kunt stemmen op wat jij graag wilt zien op mijn blog.

Dus wil jij snel kans maken op de enige echte WeAreFashion goodiebag, ga dan razendsnel naar mijn Facebook Pagina en like it!