Ik heb wat leuks voor jullie, namelijk een winactie! Ik bestelde laatst wat lakjes en een scrub van de H&M (deze zag je ook al in mijn shopvlog) maar wat jullie niet wisten was dat ik deze dubbel had besteld, namelijk speciaal voor jullie. De lakjes zijn echt ontzettend mooi en de scrub is ook heerlijk. Wil je kans maken op deze leuke prijs dan moet je snel even verder lezen…

Wat moet je allemaal doen:

  • Laat even een comment achter zodat ik weet dat je meedoet!
  • Ik heb sinds kort een Facebook pagina en ik zou het erg leuk vinden als je de pagina liked (dit is niet verplicht want misschien heb je wel geen Facebook, maar heb je het wel gewoon even op de ik vind dit leuk knop drukken ;D)
  • Wanneer je Twitter hebt zou ik het ook leuk vinden als je de volgende zin voor mij Tweet: Follow & RT @wearefashion om kans te maken op een H&M beauty pakketje http://bit.ly/iQfwzh

Dat is eigenlijk alles wat je ‘moet’ doen om kans te maken op het setje. Meedoen kan t/m 14 juni 23.59 uur. Veel succes!