What to wear? To a festival!

De vorige ‘What to wear’ was volgens mij een succes, dus tijd voor de tweede. Het festival seizoen is al weer een tijdje aan de gang maar gelukkig zijn er nog genoeg festivals in het vooruitzicht. Maar wat moet je nou dragen tijdens een festival?

Ik vind sowieso de ‘festival’ stijl kleding erg leuk, het lijkt eigenlijk gewoon heel erg op mijn stijl die ik dagelijks draag. Vooral de Britse ketens zoals Topshop en Miss Selfridge verkopen veel kleding en andere items wat geschikt is om te dragen tijdens een festival. Ik maakte een setje die zeker niet misstaat tussen de kleding van andere feestgangers…Mijn favo’s zijn de top van Miss Selfridge, de tas en de sandaaltjes!

Wanneer het mooi weer is, is het natuurlijk fijn dat je niet te warme kleding aan doet. Ook weet ik uit eigen ervaring dat het prettig is dat je kleding lekker zit en dat je er natuurlijk goed in kan dansen. Ik heb gekozen voor een vrij simpele outfit maar door het gebruik van mooie accessoires fleur je de boel helemaal op. Natuurlijk hoop je tijdens een festival niet op regen, maar goed in Nederland weet je het maar nooit. Je kunt in ieder geval beter goed op voorbereid zijn, dus neem een paraplu en rubberen regenlaarzen (die trouwens heel hip zijn) mee. Ook heeft RiverIsland een heel klein setje speciaal voor festivals (plaatje links naast paraplu) hierin zit een poncho, dextrose, zonnebrand, verfrissende doekjes, pepermuntjes en tissues. Heel handig en past zo in je tas. Ik zou dit setje zo aan doen, helemaal mijn stijl!

Heb jij trouwens ook een idee voor dit item ‘What to wear’, laat het me dan even weten bij de comments!