What to wear? To a festival!

De vorige ‘What to wear’ was volgens mij een succes, dus tijd voor de tweede. Het festival seizoen is al weer een tijdje aan de gang maar gelukkig zijn er nog genoeg festivals in het vooruitzicht. Maar wat moet je nou dragen tijdens een festival?

Ik vind sowieso de ‘festival’ stijl kleding erg leuk, het lijkt eigenlijk gewoon heel erg op mijn stijl die ik dagelijks draag. Vooral de Britse ketens zoals Topshop en Miss Selfridge verkopen veel kleding en andere items wat geschikt is om te dragen tijdens een festival. Ik maakte een setje die zeker niet misstaat tussen de kleding van andere feestgangers…Mijn favo’s zijn de top van Miss Selfridge, de tas en de sandaaltjes!

Wanneer het mooi weer is, is het natuurlijk fijn dat je niet te warme kleding aan doet. Ook weet ik uit eigen ervaring dat het prettig is dat je kleding lekker zit en dat je er natuurlijk goed in kan dansen. Ik heb gekozen voor een vrij simpele outfit maar door het gebruik van mooie accessoires fleur je de boel helemaal op. Natuurlijk hoop je tijdens een festival niet op regen, maar goed in Nederland weet je het maar nooit. Je kunt in ieder geval beter goed op voorbereid zijn, dus neem een paraplu en rubberen regenlaarzen (die trouwens heel hip zijn) mee. Ook heeft RiverIsland een heel klein setje speciaal voor festivals (plaatje links naast paraplu) hierin zit een poncho, dextrose, zonnebrand, verfrissende doekjes, pepermuntjes en tissues. Heel handig en past zo in je tas. Ik zou dit setje zo aan doen, helemaal mijn stijl!

Heb jij trouwens ook een idee voor dit item ‘What to wear’, laat het me dan even weten bij de comments!

 

Dit vind je vast ook leuk...

23 Comments on What to wear? To a festival!

 1. Lieke
  22 juni 2011 at 08:45 (9 jaar ago)

  Leuke combi!

  Beantwoorden
 2. janne
  22 juni 2011 at 10:40 (9 jaar ago)

  leuk gemaakt! De armbandjes vind ik heeel mooi.

  Beantwoorden
 3. Hanna
  22 juni 2011 at 11:47 (9 jaar ago)

  Superlueke combi! Wanneer maak je de winnaars van de H&M winactie bekent?
  xoxo

  Beantwoorden
 4. Hanna
  22 juni 2011 at 11:49 (9 jaar ago)

  Superlueke combi, ik zou het ook zo aandoen! Wanneer maak je de winnaars van de H&M winactie bekent?
  xoxo

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   22 juni 2011 at 12:26 (9 jaar ago)

   De winnaar van H&M pakketje heb ik gemaild, maar helaas nog steeds niets gehoord. Mocht ik morgen eind van de dag nog niets horen dan ga ik iemand anders kiezen :D

   Beantwoorden
   • Hanna
    22 juni 2011 at 14:13 (9 jaar ago)

    Ik zit hier thuis te duimen ;-)

    Beantwoorden
    • Hanna
     22 juni 2011 at 14:14 (9 jaar ago)

     Ow sorry ik zie net dat ik 2x achter elkaar dezelfde reactie heb gestuurfd, was niet de bedoeling

     Beantwoorden
 5. Kayla
  22 juni 2011 at 13:37 (9 jaar ago)

  Mooie collage! Ik vind vooral de armbandjes erg leuk!

  Beantwoorden
 6. Marie
  22 juni 2011 at 14:55 (9 jaar ago)

  Dat pakketje van River Island ziet er heel handig uit!
  Ik vind dit setje wat minder, niet echt mijn ding :)

  Beantwoorden
 7. Jennifer
  22 juni 2011 at 15:01 (9 jaar ago)

  Ik vind dat je het leuk doet, maar voor sommige mensen is dit echt niet passend bij hun budget. Net als in de blaadjes, maar toch even wat goedkoper is wat voor indruk dit op mij maakt, terwijl het nog niet betaalbaar is. Het is natuurlijk wel leuke inspiratie.

  Beantwoorden
 8. fre
  22 juni 2011 at 15:36 (9 jaar ago)

  wat een lieve outfit!

  Beantwoorden
 9. Yvonne
  22 juni 2011 at 17:01 (9 jaar ago)

  op school!

  Beantwoorden
 10. Hanna
  22 juni 2011 at 19:52 (9 jaar ago)

  Ik zag trouwens eergisteren bij het kruidvat de nagellak van essence you rock! in een groenige kleur in de voordeelbak voor €0,75 liggen!!! Maar niet gekocht, want ik koop echt te veel nagellak…

  Beantwoorden
 11. Julia...
  23 juni 2011 at 00:42 (9 jaar ago)

  super leuk!!

  Beantwoorden
 12. chanel
  23 juni 2011 at 15:43 (9 jaar ago)

  als je nog een goedkope en unieke festival outfit zoekt MOET je morgen 24 juni naar de Bijenkorf! Als je dar 6 limited edition flesjes coca cola koopt krijg je een gratis topje van Karl Lagerfeld!! Die moet wel fantastisch en helemaal festivalstyle zijn! Ik wil er zeker een hebben!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *