Scrapbook: Voor de maand juli

Voor de scrapbook van de maand juli heb ik gekozen voor een relaxte outfit. De afgelopen tijd heb ik in veel outfits op mijn blog gebruik gemaakt van shorts. Zelf ben ik gek op korte broeken maar toch kan ik ook voorstellen dat er genoeg dames zijn die zich niet prettig voelen met blote benen. Eerlijk, hier in Nederland loop ik ook niet zo snel met blote benen rond. Daarom leek het me wel leuk om voor de maand juli een lange broek te gebruiken. Ik heb bewust niet voor een strakke lange broek gekozen want dat is misschien wel een beetje heel warm voor de zomer. In plaats daarvan koos ik voor een harembroek. Uit eigen ervaring weet ik dat dit soort broeken erg lekker zitten en ze zijn ook best wel luchtig, dus erg geschikt voor de maand juli!

Oranje is op dit moment een hippe kleur en ik heb het gecombineerd met zwarte en bruine items. In dit setje zie ik mijzelf zo rondlopen. Bijvoorbeeld tijdens het winkelen, naar het park of zelfs naar een festival…

Mijn favorieten zijn de broek, de tas en het lakje van OPI. Vind jij dit ook een leuk setje?