MAC Fashion Flower collectie + mijn musthaves!

Vanaf juli verkrijgbaar, de Fashion Flower collectie van MAC. Hoogstwaarschijnlijk heb je gisteren deze collectie al wel ergens bij een andere blog gespot maar ik kon het niet laten om er ook een artikel over te schrijven. Persoonlijk vind ik het een erg mooie en vrolijke collectie waarvan ik zeker wel wat items wil proberen te scoren. De collectie bestaat uit zes verschillende soorten producten en ik maakte een ‘musthave lijstje’ zodat jij weet welke producten mijn favorieten zijn…

1.) Twee kleuren oogschaduw van links naar rechts: Lucky Green & Bows & Curtseys €15,- 2.) Lipgloss in de kleur Budding beauty €17,- 3.) Beauty Powder in de kleur Light Sunshine €19,50 4.) Een eyeliner in de kleur Rapidblack €18,50 5.) Lipstick in de kleur Ever Hip €17,50.

Dit vind ik echt allemaal stuk voor stuk hele mooie producten. Of ik ze ook echt allemaal ga kopen, denk het niet tenzij ik een financiële meevaller heb ;D. De collectie vind ik in ieder geval heel goed passen bij de zomer omdat het bestaat uit allemaal hele ‘lieve’ en rustige pasteltinten, ik zie mezelf hier wel een mooie look mee maken. Ben jij ook zo enthousiast over deze MAC collectie?

Deze MAC collectie is vanaf juli 2011 verkrijgbaar in zowel de MAC Pro store als bij de counters.