Biguine Paris make-up reviews!

Een tijd geleden kon je al een sneak peak op mijn blog zien over het nieuwe merk ‘Biguine’, na een tijdje testen heb ik nu voor jullie een review. Ook zat er een mascara bij maar deze komt in een ander artikel (ook dit kun je binnenkort lezen). Benieuwd naar mijn bevindingen, lees dan snel verder…

Ik begin met de Star Light Eyes Shadow in de kleur Rosy Parme. De oogschaduw zit in een mooi maar simpele verpakking die makkelijk open en dicht gaat. Het product zelf ziet er ontzettend mooi uit. Er zitten paarse en koperachtige kleuren in en de kleurtjes hebben mooie glittertjes, i love shimmer! Dit soort oogschaduws doen me altijd erg denken aan planeten, misschien een beetje gek maar toch associeer ik het ermee. De oogschaduw is heel vast en je moet vrij hard met je kwast duwen om wat product op je kwast te krijgen. Het product is totaal niet kruimelig en dit vind ik fijn want het werkt gewoon net wat makkelijker. De oogschaduw kun je zowel droog als nat gebruiken. Wanneer je het nat maakt wordt de kleur nog net wat intenser. Over een paar dagen kun je een ooglook zien die ik o.a. met deze oogschaduw heb gemaakt. Dit product kost €10,90.

Zoals je ziet aan de swatches zijn de kleuren goed gepigmenteerd en lijken de twee kleurtjes met elkaar vermengd meer rood/bruin dan paars.

(Van links naar rechts, de kleuren apart droog geswatched, kleurtjes droog door elkaar heen en door elkaar nat aangebracht)

Zoals je misschien wel weet ben ik totaal geen lipstick persoon. Doe mij maar een lipgloss, ik vind dit gewoon fijner voelen op mijn lippen en ik vind het meestal ook mooier. Maar misschien is dit ook wel een kwestie van gewenning. Dit is de Biguine Shiny Lipstick in de kleur Rose Velours. De kleur is mooi donker roze met een gouden glans. Ik vind de verpakking erg mooi en het doet best sjiek aan. De lipstick zelf is vrij transparant en heeft ook een mooie glans, de naam zegt dat eigenlijk ook al. Op mijn lippen voelt de lipstick erg prettig aan (een beetje zoals een lipgloss) en ik vind het eigenlijk ook wel heel mooi bij me staan. Door deze lipstick van Biguine ben ik toch anders tegen lipsticks aan gaan kijken. Blijkbaar zijn er ook lipsticks te verkrijgen die me staan en ook nog eens prettig voelen op mijn lippen. Dit product kost €12,90.

Je kunt aan de swatch zien dat de lipstick transparant is en dat het een mooie glans heeft . Ook zitten er mini gouden glittertje in en deze geven een subtiele gouden gloed.

Het laatste product is Powder Patchwork’s in de kleur Poudre D’amanda een prachtige blush/bronzer. De verpakking is mooi maar simpel..less is more! Het product zelf ziet er echt prachtig uit en ik vind het bijna zonde om er met mijn kwast in te gaan. Ook dit product is vrij vast en werkt daarom heel prettig. De kleurtjes zou je eventueel los van elkaar kunnen gebruiken maar de vakjes zijn wel heel erg klein, dus dit moet je dan wel met een wat kleinere kwast doen. Ik gebruik de kleuren gewoon door elkaar maar ik gebruik de meest lichte kleur soms wel als highlighter voor boven mijn jukbeenderen. De kleur is heel erg mooi en past goed bij mijn lichte huidje. In het product zit wel glans maar dit is erg subtiel, als ik het aanbreng op mijn huid lijk ik zeker geen discobal. De Biguine Powder Patchwork’s vind ik echt een super product en ik pak het erg vaak als ik aan het tutten ben. Dit product kost €15,90.

Zoals je kunt zien aan de swatches is ook dit product mooi gepigmenteerd en geeft het wanneer je het vervaagd een mooie subtiele kleur.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over de producten van Biguine. Voor meer info over het merk Biguine kun je hier klikken.

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Biguine Paris make-up reviews!

 1. natasja
  6 juni 2011 at 15:12 (9 jaar ago)

  wat een mooie makeup zeg waar kan je dat kopen vooral die lippenstift prachtige kleurtje

  Beantwoorden
 2. Joyce
  6 juni 2011 at 16:52 (9 jaar ago)

  Drie hele mooie producten! De prijzen vind ik wel vrij hoog liggen, dat is jammer, maakt het voor mij minder toegankelijk, maar ze zien er zeker mooi uit!

  Beantwoorden
 3. Yvonne
  6 juni 2011 at 16:59 (9 jaar ago)

  mooie producten!

  Beantwoorden
 4. fre
  6 juni 2011 at 19:44 (9 jaar ago)

  die lipstick ik ben ook wat meer een lipgloss persoon maar voor die lipstick maak ik wel een uitzondering!

  die oogschaduw doet mij ook denken aan planeten essence heeft ook van dat soort oogschaduws maybe leuk om ze te vergelijken??

  ik vraag mij alleen af wara het merk te koop is?

  Beantwoorden
 5. hopper
  7 juni 2011 at 15:25 (9 jaar ago)

  erg jammer dat die lipstick nogal veel kost… anders had ik hem nu in mijn handen gehad, hahaha!

  Beantwoorden
 6. Eefke Burg
  24 juni 2011 at 11:41 (9 jaar ago)

  Jaaa erg mooi, maar ook een beetje buiten mijn budget. Maar ik zag net dat ze bij kopenvoorweinig ze die Patchwork hadden staan voor tien euro, en ook paar andere dingen goedkoper, dus dan haal ik ze daar wel :) chilll

  Beantwoorden
 7. donja
  14 maart 2012 at 17:58 (8 jaar ago)

  te koop op johnbeerens.com!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *