Trendspotting: De jumpsuit!

Een grote trend die nu echt doorgebroken is de ‘jumpsuit’. Vorig jaar zag je de jumpsuit ook al voorzichtig hier en daar maar nu zie ik dit kledingstuk steeds vaker op tv en in tijdschriften, een nieuwe trend is geboren…

Maar wat vind ik er nou eigenlijk van? Ten eerste lijkt het me echt heerlijk zitten, lekker comfortabel. Als ik de jumpsuit bij een model aan zie dan ziet het er altijd prachtig uit. Maar wat als ik dit kledingstuk ga dragen? Ik denk dat het er bij mij lang niet zo mooi uitziet als bij een model, waarschijnlijk lijkt het bij mij op een vormloos ding die mijn figuur niet ten goede komt. Dus op zich vind ik een jumpsuit erg leuk, maar ik weet dus niet hoe het er bij mij uitziet. Het wordt dus hoog tijd dat ik zelf dit kledingstuk ga aanschaffen zodat ik het kan proberen. En ach, mocht het me niet staan dan kan ik mijn jumpsuit altijd nog als ‘huispak’ gaan dragen!

Maar nu is de grote vraag, wat vind jij nou van deze trend? Zou jij het dragen of misschien heb jij de jumpsuit al wel in de kast hangen? Laat het mij vooral weten bij de comments!

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Trendspotting: De jumpsuit!

 1. sara
  8 april 2011 at 11:28 (9 jaar ago)

  Ik heb vorig jaar al een donkerblauwe gekocht, maar omdat hij van die jogging stof is lijkt het inderdaad al snel op een huispak. Misschien kan het wel heel leuk zijn, maar ik weet niet zo goed wat ik er bij aan moet trekken..

  Beantwoorden
 2. femketje
  8 april 2011 at 11:38 (9 jaar ago)

  vind ze echt super leuk, vooral de kortere variant :D

  Beantwoorden
 3. Lisa
  8 april 2011 at 11:49 (9 jaar ago)

  Hmmm, zie mezelf er niet echt mee lopen :P Misschien de kortere variant wel zoals femketje hier boven zegt :)

  Beantwoorden
 4. Eline
  8 april 2011 at 11:56 (9 jaar ago)

  Ik vind het ook erg leuk, vooral de korte inderdaad
  maar heb al wat gepast.. voel me er ongemakkelijk in omdat het toch een pyjama-effect geeft: ben dus nog op zoek naar het juist exemplaar!

  Beantwoorden
 5. Helena
  8 april 2011 at 12:05 (9 jaar ago)

  Ik wil zelf ook nog steeds zo’n korte… vind ze zo cute :D

  Beantwoorden
 6. Diana
  8 april 2011 at 13:09 (9 jaar ago)

  Ik vind een jumpsuit erg leuk, en ik heb er ook 1 in mijn kast hangen. Maar mijn voorkeur (voor bij mijzelf) gaat dan eerder uit naar een harembroek met een leuk shirt (wel beide zelfde kleur) + een riem, zodat het lijkt op een jumpsuit met daaronder leuke (hoge) pumps. Ik ben namelijk niet zo groot, en vaak verzuip ik in jumpsuits.

  Dus heb ik dit als de ‘oplossing’ voor mezelf. Door middel van een riem om je middel komt je figuur ook vaak beter uit. Op deze manier kan ik ook weer zelf bepalen waar ik juist wel of niet de nadruk op leg.

  @ Sara: Bij jou jumpsuit / ‘huispak’ kan je prima een blazer of spijkerjasje dragen met een paar ballerina’s of pumps. Pumps vind ik persoonlijk mooier. Het is vrouwelijker dan ballerina’s en vooral bij een jumpsuit kan je dat gebruiken. Maak het af met een leuke (licht bruine) tas, en bijpassende riem. =)

  Beantwoorden
 7. Desirée
  8 april 2011 at 13:21 (9 jaar ago)

  Ik vind ze wel leuk, maaaaaar!!! Alleen bij iemand die het ècht goed weet te combineren en slanker is. Mij (curvy lady) zou dat echt niet staan bijvoorbeeld.

  Beantwoorden
 8. Lieke
  8 april 2011 at 14:52 (9 jaar ago)

  Ik zie mijzelf wel een kortere dragen, maar niet zo’n lange denk ik.

  Beantwoorden
 9. Eline
  8 april 2011 at 14:53 (9 jaar ago)

  Een jumpsuit is leuk als je het juiste figuur ervoor hebt! Niet als je te dun of te dik bent vind ik :)

  Beantwoorden
 10. Leontine
  8 april 2011 at 15:35 (9 jaar ago)

  Ik vind ze erg leuk en zou er zeker één gekocht hebben. Maar helaas, ondat ik toch niet sta maar zit of lig, komt het hele idee van de jumpsuit niet over, plus dat het vaak bij zitten toch gaat trekken en dat zit voor geen meter.
  Helaas dus, vind het wel jammer maar ik laat deze trend aan me voorbij gaan.

  Beantwoorden
 11. jessica
  8 april 2011 at 17:03 (9 jaar ago)

  ik had er een besteld bij h&m, maar deze valt een beetje tegen,
  maar voor de rest vind ik ze heeel leuk:D

  Beantwoorden
 12. Sanne
  8 april 2011 at 17:57 (9 jaar ago)

  Ik vind ze eigenlijk best vreselijk! Mij zul je nooit in zo’n ding zien lopen.

  Beantwoorden
 13. Annelies
  8 april 2011 at 18:39 (9 jaar ago)

  Ik vind die lange niet mooi en vormeloos.. maar de korte vind ik wel hartstikke leuk!

  Beantwoorden
 14. fre
  8 april 2011 at 21:29 (9 jaar ago)

  Ik heb zo’n korte jumpsuit draag ik meestal naar het zwembad/strand!

  Beantwoorden
 15. Madelief
  8 april 2011 at 23:03 (9 jaar ago)

  Heb er 3; 2 korte en 1 lange. Love them!

  Beantwoorden
 16. Chantal
  9 april 2011 at 22:06 (9 jaar ago)

  hihi ik had vorig jaar nog ergens een simpel jumpsuit aaqn kunnen komen, hij komt mijn figuur ook neit geweldig ten goede maar hij heefd een soort jogging is uitstraling dus lekker als lui dagje kleding draag ik m, wanneer ik t huis niet uit hoef dus ook als een soort huispak, ik zal je zeggen het zit heerlijk,

  Beantwoorden
 17. Emma
  10 april 2011 at 18:47 (9 jaar ago)

  zelf zie ik me echt niet zo’n lange dragen, lijkt bij mij echt een hobbezak en mijn figuur komt er niet ten goede in naar voren..
  eentje met korte broekspijpen lijkt me al leuker :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *