Tip: shop op 2DaysLook.com een complete outfit!

Af en toe krijg ik tips van mijn lezers en gisteren had ik er ook weer eentje in mijn mailbox, namelijk van Donato. Hij wees mij op een hele leuke en handige site 2DaysLook.com, ik dacht dit moet ik met mijn lezers delen want het is namelijk een super leuk concept…

2Dayslook.com is een site waar je elke 24 uur een complete outfit kunt kopen en na 24 uur staat er weer een nieuwe op, dus je moet er snel bij zijn. Je koopt dus niet één kledingstuk maar het hele setje. Je kunt je eigen maten aangeven, hartstikke handig dus! Het styling team van 2DaysLook reist de hele wereld over om de leukste items in te kopen en de setjes zijn allemaal geinspireerd door o.a. celebs en de laatste catwalkshows en zo weet je zeker dat je er helemaal trendy bijloopt. Er zijn al setjes bij vanaf €29,95 en je betaald geen verzendkosten want ze verzenden gratis wereldwijd. En bevalt het setje niet dan kun je het heel makkelijk retourneren en ruilen voor een ander leuk setje.

Ik vind dit echt een super leuke site en ik denk dat ik vanaf nu elke dag wel even een kijkje ga nemen om te zien of er nog een leuk nieuw setje op staat. Op deze site kun je naast dingen kopen natuurlijk ook heel veel inspiratie op doen. Neem vooral even een kijkje en Donato dank je wel voor deze geweldige tip!

88 Comments on Tip: shop op 2DaysLook.com een complete outfit!

 1. Lieke
  20 april 2011 at 11:04 (11 jaar ago)

  Wauw, daar ga ik zeker vaker een kijkje nemen!

 2. sarah
  20 april 2011 at 11:43 (11 jaar ago)

  Hé, wat een geweldig idee! 🙂

 3. femketje
  20 april 2011 at 16:14 (11 jaar ago)

  leuk! 😀 ga daar eens een kijkje nemen

 4. Donato Cioffi
  20 april 2011 at 18:03 (11 jaar ago)

  WAUW! leuk dat je me naam heb vermeld!

 5. fre
  20 april 2011 at 18:31 (11 jaar ago)

  grappige site!

 6. lisa
  21 april 2011 at 22:16 (11 jaar ago)

  wat een leuk idee! ga er gelijk even op kijken!

 7. juut178
  22 april 2011 at 12:24 (11 jaar ago)

  Wat een leuk concept! De prijzen vallen ook best mee(uitzondering daargelaten) Ik heb hem even opgeslagen onder mijn favorieten.

 8. Julienne
  22 maart 2012 at 11:31 (10 jaar ago)

  De prijzen vallen inderdaad erg mee, maar de verzending duurt een eeuwigheid! Ik heb op 8 februari iets besteld we zijn nu inmiddels 42 dagen verder en ik heb nog steeds niets ontvangen! Enorme afrader deze site dus!

 9. Arja
  4 juli 2012 at 13:18 (10 jaar ago)

  prijzen zijn toppie, bestelduur is meestal een maand maar ze zijn goed bereikbaar op facebook en twitter. Het geduld word meestal beloond met wat extra’s bij de bestelling!

 10. Pien
  31 augustus 2012 at 14:21 (10 jaar ago)

  WAARSCHUWING!

  Als 2dayslook zelf iets fout geleverd heeft (verkeerde maat of produkt) moet je het pakket op jouw kosten terugsturen!
  Die krijg je niet vergoed.
  En foute leveringen gebeuren nogal eens!
  En raken door hun fout weer kwijt….
  Ze reageren ook niet op mail als hen dat niet uitkomt.
  Sowieso zijn ze vaak minimaal 6 weken later met leveren dan beloofd.

  Voor mij nooit meer 2dayslook!
  Leuke kleding, (als je ze uiteindelijk geleverd krijgt) maar owee als het misgaat.
  Dan zit je echt in de problemen.

 11. Stephanie
  3 september 2013 at 23:56 (9 jaar ago)

  top IDEE!! Ik had je artikel gelezen en was de site weer vergeten, dus blij dat ik hem nu weer tegenkom 😀