Laatst was ik op Bol.com aan het rondsnuffelen en kwam ik ineens hele leuke boekjes tegen met de naam ‘Enjoy’. Dit zijn boekjes vol met leuke tips, inspiratie & adressen met allemaal een andere thema. Dus ben jij iemand die wel wat leuke doe tips kan gebruiken en verveel je je vaak, dan zijn deze boekjes zeker een aanrader en zou ik even verder lezen…

Er zijn zes verschillende boekjes met allemaal een andere thema, de thema’s zijn: Rainy Days in Nederland, De frisse buitenlucht, Retro, Vintage & Nostalgie, Een shortbreak voor twee, Ladies Nights and Weekends, Een moment voor jezelf. Deze boekjes staan dus vol met leuke tips en adressen. Zo vind je bijvoorbeeld in het boekje ‘Een shortbreak voor twee’ leuke adressen van romantische hotelletjes en leuke tips voor romantische dingen samendoen. Ik vind ze qua vormgeving er ook erg leuk uitzien, lekker vrolijk.

Het lijken mij allemaal stuk voor stuk hele leuke boekjes om te hebben en het is bijvoorbeeld ook een hele leuke cadeautip. Je kunt ze o.a kopen bij Bol.com en kosten €10,95.