Vrijdag zag je op mijn blog al een artikel met mijn geshopte NYC make-up en vandaag laat ik mijn vier lakjes aan je zien. Je hebt twee verschillende lakjes in het assortiment, namelijk de ‘In a minute quick dry nailpolish’, die zie je vandaag voorbij komen en je hebt de ‘Expert Last Nail Polish’. Ik ben de laatste tijd echt een beetje into nagellak en kon dan ook niet wachten om de kleurtjes uit te proberen. NYC is een budgetmerk en dan ben ik eigenlijk nog extra benieuwd hoe de kwaliteit is. Kijk mee naar de kleurtjes en lees mijn bevindingen…

Ik begin maar meteen met het slechtste lakje. Dit is de kleur ‘East Village 206’ en dit is een aqua blauwe kleur (komt niet echt goed over op de foto). Wat mij heel erg opviel is dat de lakjes heel verschillend zijn. Sommige zijn erg dun en sommige hebben juist een ‘normale’ dikte. Deze was in ieder geval heel erg dun waardoor het lakken erg lastig was en ook dekte het lakje pas na vier laagjes. Dit vind ik eigenlijk te veel, gezien je vaak ook nog een basecoat en een topcoat draagt. Ook ben ik niet echt gecharmeerd van het kleurtje, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Het volgende kleurtje ‘Wall Street 234’ is een mooi lichtroze kleurtje met hele subtiele glittertjes. Deze was qua dikte ook wel een beetje dun maar er viel al beter mee te lakken. Ook deze dekt niet echt goed. Ik had ongeveer drie laagjes nodig en alsnog zag je mijn nagel er doorheen. Maar bij lichtroze kleurtjes is dat wel vaker het geval en echt storend vind ik het niet. Als je houdt van subtiele kleurtjes dan is deze zeker een aanrader.

Wat ben ik gek op lever kleurige nagellakjes en dit is de kleur ‘Park Ave 246′. Het is echt zo’n kleurtje die je bij heel veel outfits kunt combineren. Het lakte erg fijn en het is een mooi creamy lakje. Ook al heb ik heel veel van dit soort kleuren, ook dit lakje vind ik een erg leuke toevoeging in mijn stash.

Over de volgende kleur ‘Canal Street 220’ had ik zo mijn twijfels of ik het wel een leuk kleurtje zou vinden. Maar toen ik deze op mijn nagels deed was ik om. Het is echt een prachtig donkerrood wat neigt naar bruin/koper met heel veel kleine glittertjes. Het lakje lakte van alle nagellak ook het fijnst. Ik kan nu ook echt niet stoppen met kijken naar mijn nagels (heb het nu op).

De laatste kleur ‘Canal Street’ heb ik de afgelopen dagen op gehad en deze blijft toch wel twee dagen goed zitten. De rest van de lakjes heb ik nog niet echt gedragen dus ik weet niet hoe het daar mee zit, toch denk ik dat ze allemaal even lang blijven zitten. Als je de lakjes aanbrengt in dunne laagjes dan zijn ze zeker in een minuut droog en dit is wel heel fijn. Over het algemeen ben ik dus wel erg blij met deze nagellakjes van NYC en ik denk dat ik in de toekomst nog wel wat meer kleurtjes ga scoren…

De lakjes zijn alleen te koop bij de Kruidvat en kosten €2,29 per stuk.