Al een behoorlijk tijdje geleden had ik me opgegeven voor de goodiedoos, dit is een super leuk initiatief van Linda van Beautytreat.nl. Ik had er al veel over gehoord en gezien en het leek me super leuk om de doos thuis te ontvangen.

Op een saaie dinsdagmiddag ontving ik een mailtje van een ‘moeder’ dat ik de goodiedoos zou krijgen. Dit nieuws maakte mijn hele dag meteen goed en ik kon bijna niet wachten totdat de doos bij mij thuis zou staan. Ik moest nog even geduldig zijn en zaterdagochtend belde de TNT pakjes man aan en ik rende bijna naar beneden om de goodiedoos in ontvangst te nemen. Ik had die dag de griep en ik moet zeggen dat het vrij heftig was om de doos naar boven te tillen, want geloof me hij is behoorlijk zwaar. Goed teken natuurlijk want dat betekend ook dat er lekker veel make-upjes in zitten. Natuurlijk heb ik meteen de doos opengemaakt en ben meteen eventjes gaan snuffelen. Ook heb ik de lieve en leuke kaartjes gelezen van de voorgaande moeders en zo te zien heeft iedereen er super veel plezier aan beleefd. Later in de week ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb ontzettend kritisch gekeken en heb niet zomaar dingen eruit gehaald. Ik heb er alleen dingen uitgehaald waar ik echt nieuwsgierig naar was of wat ik echt nodig had. Ik heb echt een heerlijke middag gehad tussen de make-up, en heb het net als de andere moeders het als iets ontzettend leuks ervaren. Bij dit verslagje hoort natuurlijk ook nog een leuk filmpje, dus heel veel kijkplezier!

[http://www.youtube.com/watch?v=l_Eop6z8ap0]

Verder wil ik nog even Linda bedanken en complimenteren voor dit super leuke initiatief en ik wens alle volgende ‘moeders’ heel veel plezier met de goodiedoos!