Vorige week tot en met gisteren kon je meedoen aan mijn Ydeltuyt winactie. Ook dit heb ik georganiseerd vanwege mijn tweejarig bestaan en ook deze winactie was een groot succes. Er hebben een heleboel mensen meegedaan en ik mag dit keer drie meiden blij maken. Dit vind ik erg leuk, want zo hoef ik minder mensen teleur te stellen. Diegene die hebben gewonnen zijn…

Ik heb gebruik gemaakt van random.org en heb op die manier de winnaars bepaald. Diegene die hebben gewonnen staan op de polaroid en zo weet je ook meteen, welke van de prijzen je hebt gewonnen. Meiden gefeliciteerd! Graag zou ik jullie adres willen hebben en dit kun je sturen naar info@wearefashion.nl en dan krijg je zo snel mogelijk je prijs. Voor de rest wil ik iedereen bedanken en je kunt nog t/m vandaag meedoen aan de winactie met het oogpalette. Maandag verschijnt er weer een nieuwe winactie!