Look-a-like: Proenza Schouler medium bag

Ik was even aan het kijken op net-a-porter.nl, dit blijft ook altijd bij kijken want dit is een webshop vol met echte designer stuff. Veel te duur voor mij, maar kijken mag natuurlijk altijd. De Proenza Schouler bag is echt een tas die ik heel graag zou willen hebben maar ik denk dat dit een droom blijft. Ten eerste is die veel te duur voor mij en ik vind het ook wel een heel groot bedrag voor een tas, al is die nog zo mooi. Maar op Cosmicbags.com vond ik al snel een look-a-like, maar voor heel wat minder geld…Oke ze zijn natuurlijk niet identiek, maar lijken wel verdacht veel op elkaar. Ik vind het ook een leuk kleurtje voor een tas, eens een keer wat anders dan bruin of zwart. Ook is het echt een tas die goed matched bij je lente outfit! Vinden jullie dit ook zo’n leuke tas?

11 Comments on Look-a-like: Proenza Schouler medium bag

 1. Ilja
  18 februari 2011 at 13:20 (9 jaar ago)

  Ik vind hem super, maar ik ben nu juist op zoek naar zo’n leuk model in het zwart >_<

  Beantwoorden
 2. martina
  18 februari 2011 at 13:22 (9 jaar ago)

  wauw die is wel mooi ja !
  inderdaad ook leuk om is een ander kleurtje te hebben.

  Beantwoorden
 3. Lisa
  18 februari 2011 at 15:26 (9 jaar ago)

  Vind het wel een leuke tas, vind de goedkopere versie zelfs leuker :D Bedankt voor de tip! :)

  Beantwoorden
 4. Lieke
  18 februari 2011 at 15:38 (9 jaar ago)

  leuk!

  Beantwoorden
 5. fre
  18 februari 2011 at 17:24 (9 jaar ago)

  ik vind de goedkopere zelfs leuker!:)

  Beantwoorden
 6. jantine
  18 februari 2011 at 20:28 (9 jaar ago)

  echt een hele leuke tas, het kleurtje is leuk, maar ook het model!

  Beantwoorden
 7. Hairstyles
  18 juli 2020 at 12:51 (4 weken ago)

  I believe that avoiding prepared foods could be the first step to be able to lose weight. They may taste fine, but packaged foods have very little vitamins and minerals, making you take in more simply to have enough strength to get through the day. Should you be constantly taking in these foods, converting to cereals and other complex carbohydrates will help you have more electricity while feeding on less. Great blog post.

  Beantwoorden
 8. Lissa Schlereth
  12 augustus 2020 at 04:51 (3 dagen ago)

  I simply want to say I am all new to weblog and honestly loved you’re web blog. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You amazingly come with good posts. Thanks for revealing your webpage.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *