Tag: Smile and the world will smile back

Alweer een tijd geleden kreeg ik een hele leuke tag: Smile and the world will smile back. Deze kreeg ik eerst van Lisanneleeft.nl (zij is ook de bedenker van deze tag ) en ook kreeg ik er de tag van Liesewiesje.blogspot.com. De gedachte achter deze tag is erg mooi:

Deze tag is niet zomaar een tag, dit is een speciale tag. Het betekent dat je lacht naar de wereld, dat jij een stukje geluk door wil geven. Dat je lacht naar de bloggers die je tagt, en naar alle lezers van je blog. Post een foto van jezelf, een foto waarop je glimlacht, een foto waarop jij geluk uitstraalt.

Het heeft even een tijdje geduurd maar ik moest echt even denken welke foto ik zou uitkiezen. Ik lach niet heel vaak op foto’s, niet dat ik nooit lach maar blijkbaar worden er dan geen foto’s gemaakt. Ik heb een foto gevonden waar ik echt heel gelukkig op ben. Dit is een foto samen met mijn lieve pony Bentley en zij zorgt ervoor dat ik me vrolijk voel. Als klein meisje wou ik altijd al een pony en ik heb mijn ouders de oren van hun hoofd gezeurd. Twee jaar geleden kreeg ik de kans om Bentley te kopen en zij is dus mijn allereerste pony en ze is erg belangrijk voor me. Ik lach misschien niet breeduit, maar ik zie mijn gezicht op deze foto helemaal stralen (en Bentley lacht ook hoor ;D).

Deze tag wil ik aan iedereen geven die deze tag leuk vindt. Ik heb deze tag al op zoveel blogs voorbij zien komen dat ik niet meer weet wie deze tag heeft ontvangen en wie niet. Dus neem deze mooie tag vooral over want ik vind het erg leuk om het ook van anderen te lezen!

20 Comments on Tag: Smile and the world will smile back

 1. Shari
  8 januari 2011 at 10:20 (10 jaar ago)

  Ja dit is wel een heel erg mooie tag!

  Beantwoorden
 2. Mirjam
  8 januari 2011 at 10:43 (10 jaar ago)

  Leuke tag idd! Ook een hele mooie foto.
  Ik heb zelf een pony gehad, dus ik weet hoe gelukkig je kan zijn met zo’n dier! ;)

  Beantwoorden
 3. Marjolein
  8 januari 2011 at 11:45 (10 jaar ago)

  Leuke tag :) Superleuke foto, alleen hou ik niet erg van paarden omdat ik er allergisch voor ben ;(

  Beantwoorden
 4. Lotte
  8 januari 2011 at 12:54 (10 jaar ago)

  Ooh wat een schatje, leuke foto Sanne!

  Beantwoorden
 5. natasja
  8 januari 2011 at 13:28 (10 jaar ago)

  is dit je eigen paard ik heb heel lang paard gereden en ik deed F4 gereden welke manege rijd jij en wat voor ras is dat een KPWN doe je ook wedstrijden wat voor niveu ik wou altijd een paard maar ik vind de kosten zo duur en is deze mak onder het zadel ik rijd nu niet meer want ik vind het een dure hobby maar je verleerd het nooit hoor als je het een tijdje niet meer doe en ik wou vragen als je een bericht neer zet hoe krijg je foto erop zoals sommige hebben als ze een reaktie neer zetten veel vragen allemaal

  Beantwoorden
 6. Emma
  8 januari 2011 at 13:36 (10 jaar ago)

  ik vind deze tag zo leuk!
  erg leuke foto, sanne :)

  Beantwoorden
 7. Lisanneleeft
  8 januari 2011 at 13:41 (10 jaar ago)

  Mooie foto Sanne!
  En super dat je de tag erop hebt gezet :)

  Beantwoorden
 8. Madelief
  8 januari 2011 at 13:49 (10 jaar ago)

  Jij staat zo mooi op die foto, net een model ofzo!

  Beantwoorden
 9. janne
  8 januari 2011 at 14:30 (10 jaar ago)

  ik vind dit echt zoooooooon mooie tag!!

  Beantwoorden
 10. Femke
  8 januari 2011 at 15:37 (10 jaar ago)

  Ik vind deze tag echt leuk, iedereen moet wat meer lachen! Leuke foto ;)

  Beantwoorden
 11. Tatjana
  8 januari 2011 at 16:06 (10 jaar ago)

  Geweldig!

  Ik heb 9 jaar paard gereden, en droom zowat iedere dag van een eigen paard. ;)

  Beantwoorden
 12. Lisa
  8 januari 2011 at 16:47 (10 jaar ago)

  Ahwww, wat een superlieve foto van je pony en jou! :-) Wat leuk dat je een eigen pony hebt trouwens, vroeger wilde ik echt zo graag een eigen paard, maarja die zijn duur helaas :P Ik was gelukkig al blij dat ik aan paardrijden deed :D

  Bedankt dat je de tag hebt overgenomen, is altijd leuk om deze tag te zien! :-) Je straalt echt op deze foto :D

  Beantwoorden
 13. Sanne van Huis
  8 januari 2011 at 20:08 (10 jaar ago)

  @natasja ja Bentley is mijn eigen pony maar geen Kwpn zij is een New Forrest pony. En ik rij geen wedstrijden en ook niet op een manege, ik heb haar puur voor de recreatie. Ik doe veel buitenritten met haar en dat vind ik ook veel leuker. En Bentley is een super lieve pony die heel mak is, ze is eigenlijk nergens bang voor, alleen soms voor hele grote vrachtwagens :)

  Beantwoorden
 14. Lieke
  8 januari 2011 at 22:00 (10 jaar ago)

  Aah je staat er echt leuk op!

  Beantwoorden
 15. Lisa
  9 januari 2011 at 11:58 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne

  Wat super leuk om dit te lezen. Ik droom ook al mijn hele leven van een eigen paard en ik weet precies hoe het is om elke verjaardag te vragen om een eigen pony. Ik studeer aan de pabo en moet nog 5 maanden. Als ik werk dan ga ik als het kan ook meteen een eigen paard kopen! Ik snap precies hoe gelukkig je dan kan voelen. Vind het wel heel knap dat je naast je pony ook nog tijd maakt om aan deze website te werken. Heel leuk verhaal, geeft mij ook weer het gevoel dat een eigen paard gewoon kan en als je erin gelooft al je dromen uit komen!

  Liefs Lisa

  Beantwoorden
 16. Sisier
  14 januari 2011 at 18:27 (9 jaar ago)

  oh ik wist niet dat je een pony had, leuk zeg :)

  Beantwoorden
 17. carlijn
  15 januari 2011 at 18:47 (9 jaar ago)

  Prachtige foto!
  ik ben zelf ook altijd op m’n vrolijkst als ik bij de paardjes ben!
  xx

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *