Look-A-Like: Mulberry Alexa bag!

Doordat ik veel tijd doorbreng op het www, kom ik heel veel leuke dingen tegen. En zo af en toe ook look-a-likes. Wanneer ik die tegen kom en ik ze de moeite waard vind dan deel ik dat graag met jullie. Ik ben echt gek op tassen maar volgens mij zou ik zelf nooit honderden Euro’s voor een tas over hebben. Daarom is het juist zo leuk als ik een tas spot die goedkoop is en toch een beetje op een echte designer lijkt.

De volgende tas is de bekende Mulberry Alexa bag, vernoemd naar Alexa Chung. Wat een eer als er een tas van Mulberry naar je word vernoemd. Ik vind het een super mooie tas en je hebt deze in verschillende formaten en kleuren. Je kunt deze tas dragen als schoudertas maar ook als handtas. De riempjes en gespen maken de tas helemaal af. Maar deze echte Mulberry tas kost €940 en gezien ik dit bedrag niet op mijn bankrekening heb staan kan ik daar naar fluiten. Mocht ik het geld wel hebben gehad dan vind ik dit bedrag nog steeds belachelijk, weet je wat je met €940 kunt doen? Mocht je net als ik niet zoveel geld hebben of / er voor over hebben dan heb ik een look-a-like van Vilja.nl gevonden voor maar  €39,95, koopje toch?

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Look-A-Like: Mulberry Alexa bag!

 1. Jozefien
  15 januari 2011 at 11:11 (9 jaar ago)

  Ik vind de Vilja zelfs mooier :D (op foto dan toch)

  Beantwoorden
 2. Fleur
  15 januari 2011 at 11:25 (9 jaar ago)

  Goed gevonden! Ik heb ook nooit zoveel geld over voor een tas. Van dat geld kun je een prachtige vakantie houden ergens. Ervaringen zijn meer geld waard dan iets materialistich als een tas.

  Beantwoorden
 3. natasja
  15 januari 2011 at 12:18 (9 jaar ago)

  volgens mij zijn dit soort tassen helemaal hip he ik hou er niet zo van het is net zo schooltas van vroeger je ziet ze wel vaker nu

  Beantwoorden
 4. Eline
  15 januari 2011 at 14:22 (9 jaar ago)

  Ik vind ze allebei niet mooi, dilemma opgelost ;)

  Beantwoorden
 5. Ilja
  15 januari 2011 at 16:47 (9 jaar ago)

  Ik wil zo’n soort tas heel graag in het zwart <3

  Beantwoorden
 6. jantine
  15 januari 2011 at 19:57 (9 jaar ago)

  Wat een mooie tas!

  Beantwoorden
 7. Lisa
  16 januari 2011 at 07:59 (9 jaar ago)

  Wat leuk :D Bedankt voor de tip! :)

  Beantwoorden
 8. Emma
  16 januari 2011 at 17:18 (9 jaar ago)

  die lijkt er echt goed op! :) goeie vondst,
  ik heb zelf net een nieuwe tas gekocht en ben toch al weer wezen kijken voor een nieuwe haha, mijn pinpas is daar minder blij mee ;)

  Beantwoorden
 9. Femke
  17 januari 2011 at 11:23 (9 jaar ago)

  Ik heb een hoop tassen, sommige gekregen of zelf gekocht maar zelf zou ik ook echt nooit zoveel geld uitgeven aan een tas! Ook niet aan cosmetica ofzo. Met dat geld kun je veel andere dingen doen die veel belangrijker zijn!

  Beantwoorden
 10. celeste
  17 januari 2011 at 13:35 (9 jaar ago)

  Die duurdere vind ik toch mooier LOL

  Beantwoorden
 11. MJC
  26 maart 2011 at 23:16 (9 jaar ago)

  Ik was dus net op zoek naar een tas die een beetje lijkt op een Mulberry tas. Had het ingetikt bij Google en kwam hier terecht. Nou, super! Vind de tas er mooi uit zien. Kan alleen op de site niet de lichere kleur zien. Alleen de bruine. Terwijl ik die lichte wel zou willen hebben.

  Heb je site in iedergeval bij m’n bookmarks gezet. Handig!

  Beantwoorden
 12. TrendMaid
  18 augustus 2011 at 13:10 (9 jaar ago)

  River Island heeft een look-a-like in zwart.
  Een saatchel heet dit model, als je daarop zoekt in bijv Asos.com vind je er veeel!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *