In mijn artikelen zoals bijvoorbeeld Stylepage of scrapbook zie je vast en zeker wel eens Forever 21 voorbij komen. Dit is een erg leuke Amerikaanse webshop die ook naar Nederland verzend. Dit brengt natuurlijk wel wat extra kosten met zich mee, maar ze verkopen wel hele leuke kleding. Maar binnenkort worden er zowel in Nederland als in België vestigingen geopend.

Forever 21 is een keten die je kunt vergelijken met bijvoorbeeld de H&M en Primark. Hippe kleding voor betaalbare prijzen. En in het voorjaar van 2011 gaan er drie vestigingen in Nederland open, in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook in België worden er twee vestigingen geopend zowel in Brussel als in Antwerpen.

Wanneer in het voorjaar en waar is nog niet helemaal bekend, maar al het nieuws rondom Forever 21 hou ik nauwlettend in de gaten en ik hou jullie op de hoogte! Alvast benieuwd naar wat ze verkopen kijk dan snel op forever21.com.