Filmpje: Review van de Dermalogica Skin set

Vandaag een heel ander filmpje, namelijk een review filmpje. Laatst op Twitter zag ik dat best veel mensen benieuwd zijn naar het merk Dermalogica. Zelf was ik dit ook en ik kocht een setje om wat producten uit te proberen. Bekijk mijn filmpje om erachter te komen wat ik van de producten vind.

[http://www.youtube.com/watch?v=tlv8kh6fA3g]

Ik heb het skin setje gekocht bij Hetcosmeticahuis en je betaald €39,90 voor een setje. Zoals ik ook al in mijn filmpje vertelde heb je vijf kits voor verschillende huidtypes. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan bij de comments. Ook ben ik heel benieuwd of jullie het leuk vinden om vaker review filmpjes te zien?

77 Comments on Filmpje: Review van de Dermalogica Skin set

 1. Lisa
  9 januari 2011 at 11:19 (11 jaar ago)

  Super leuk filmpje!
  Lijken me erg handige producten!
  Ik had een vraagje, ik vind je jasje super leuk, waar heb je die vandaan?

 2. natasja
  9 januari 2011 at 11:56 (11 jaar ago)

  je doet het weer goed je kan ook goed in een reclamen zitten wat het lijkt net of je voor een reclamen doet het is inderdaad wel anders als andere filmpjes ik heb ook een vraag doe jij ook weleens makkelijk bijv op een zondag als je geen zin heb om op te maken en makkelijke kleding of of wil je een keer zo makkelijke zondags look maken lijkt me leuk

 3. Eline
  9 januari 2011 at 12:08 (11 jaar ago)

  Ik vind review filmpjes leuk! 🙂

 4. natasja
  9 januari 2011 at 12:10 (11 jaar ago)

  het is gelukt om een foto bij mij reaktie te zetten bedankt voor het antwoord nog gefliciteerd he je bent bijna jarig

 5. Sanne van Huis
  9 januari 2011 at 13:21 (11 jaar ago)

  @Lisa het jasje heb ik gekocht bij de H&M maar ik denk dat die er niet meer is 🙁 was namelijk alweer een tijdje geleden..
  @natasja Ik doe wel vaker een hele dag geen make-up. Dat is ook soms goed voor de huid en soms heb ik ook gewoon geen zin om make-up op te doen en heb ik lekker de hele dag mijn chill kleding aan. Dus echt een filmpje kan ik daar niet van maken want dat zou wel een beetje heel saai worden 😉

 6. Mirjam
  9 januari 2011 at 14:18 (11 jaar ago)

  Leuk filmpje! Veel plezier nog, op je ‘oudejaarsdag’! 🙂

 7. femketje
  9 januari 2011 at 14:33 (11 jaar ago)

  jaaa! filmpjes zijn leuk 😀

  lijkt me trouwens een erg fijne lijn!

 8. Madelief
  9 januari 2011 at 15:43 (11 jaar ago)

  ik lees vaak positieve dingen over dermalogica, maar het is zo duur 🙁
  trouwens, ik vind dit filmpje misschien nog wel leuker dan een make-up look (: haha en een beetje afwisseling is altijd fijn!

 9. unebeauty
  9 januari 2011 at 16:11 (11 jaar ago)

  Klinkt erg goed ik wil toch eens wat bestellen van dermalogica!

 10. Femke
  9 januari 2011 at 17:44 (11 jaar ago)

  Ik vind het leuk om filmpjes te zien over reviews! Hahah vooral die zin, wat is een review filmpje?! hihi.. Super leuk! De producten lijken me erg fijn en prettig!

 11. Hande
  9 januari 2011 at 21:38 (11 jaar ago)

  Leuk filmpje! Ik vind review filmpjes veel fijner dan een tekst. Soms ben ik gewoon te lui om te lezen 😀

 12. Ilja
  11 januari 2011 at 23:12 (11 jaar ago)

  Leuk dat je het in een filmpje doet, ik wil deze producten nog wel eens proberen 🙂