Wat was het dit keer weer een succes! Er hebben rond de 79 meiden meegedaan en ik vind het zo rot dat ik 77 meiden moet teleurstellen. Serieus ik had het jullie allemaal gegund, maar wegens succes gaat er zeker weer een WeAreFashion goodiebag komen (misschien een schrale troost).

Misschien weten sommige van jullie het nog niet maar er zijn dus twee prijzen. Natuurlijk de geweldige goodiebag en een troost goodiebag(je). Dit heb ik gedaan omdat ik voor 1 dec 450 Twitter followers heb gehaald en dat was natuurlijk reden genoeg om nog een prijs weg te geven. Ik ga dus twee meiden helemaal blij maken en ik ga jullie dan ook niet langer meer in spanning houden…

De WeAreFashion goodiebag is gewonnen door:

En de tweede prijs hebben jullie natuurlijk nog helemaal niet gezien en dat is dit pakketje geworden..

En deze is gewonnen door:

Lieve meiden gefeliciteerd en ik hoop dat jullie er blij mee zijn! Jullie kunnen je adres even sturen naar info@wearefashion.nl. En voor de rest van de meiden heel erg bedankt voor het meedoen en zoals ik al zei er komen zeker weer knallende en leuke winacties aan.