Uitslag van de enquete over wearefashion.nl

Vorige week had ik een enquete op mijn blog omdat ik graag wou weten wat jullie goed vinden maar ook slecht vinden aan mijn blog. De reden dat ik dit heb gedaan is omdat ik na bijna twee jaar bloggen het tijd vond worden om ook eens de mening van mijn bezoekers te horen. Ik wou jullie de kans geven om eens kritisch te kijken maar natuurlijk ook aan te geven wat jullie goed vinden aan mijn blog. De enquete is behoorlijk vaak ingevuld en daar wil ik jullie dan ook eerst even voor bedanken. Ik vind het fijn om jullie mening te lezen en ik ga hier natuurlijk ook wat mee doen, vandaar ook dit artikel. Niets is vervelender wanneer je een mening geeft dat daar dan niets meegedaan wordt. Ik moet wel zeggen 90% van de kritiek kan ik me in vinden alleen natuurlijk niet in alles. Bijvoorbeeld dat mijn layout wel veranderd mag worden, maar daar ben ik het gewoon nu nog niet mee eens. Laten we eens kijken wat er uit de enquete is gekomen..(hou je niet van lange teksten lezen, lees dan niet verder ;))

Laten we beginnen met de leeftijd het blijkt dat de gemiddelde leeftijd van mijn bezoekers 21/24 jaar oud zijn. Persoonlijk had ik dit lager verwacht dus ik was een beetje verbaasd. Maar het is goed om het te weten. De meeste van jullie kennen wearefashion.nl door een andere blog en ook dit vind ik best wel verrassend. Ik dacht dat een reactie of een linkruil niet zoveel invloed had, heb ik me daar even in vergist. De meeste bezoekers komen 1x per dag of vaker, erg leuk om te lezen! De artikelen die jullie het leukste vinden zijn vooral ooglooks, filmpjes en outfit of the day. Dus eigenlijk de wat persoonlijke artikelen vinden jullie het leukste. Gezien ik die ook veel op mijn blog plaats komt hier geen verandering in. Ook viel het me op dat reviews en scrapbooks geliefd zijn, dit had ik niet helemaal verwacht omdat ik in verhouding niet heel veel reacties hierop krijg. Maar misschien voelen mensen zich minder geroepen om een reactie achter te laten dan wanneer het een ‘persoonlijk’ artikel is. Bijna iedereen vind 2 artikelen per dag voldoende. Hier en daar kreeg ik het antwoord nee, maar twee per dag is ook voor mij voldoende.Wat ik ook wel heel fijn vond is dat de advertorials totaal niet als storend wordt ervaren. Wel gaven jullie aan dat het fijn zou zijn als het wel een beetje aansluit. Dit probeer ik ook zoveel mogelijk te doen. Advertorials over goede doelen sluiten misschien niet aan op mijn blog, maar wel op mij als persoon. Ook kreeg ik nog een opmerking, die ik toch even hier wil rechtzetten, namelijk dat ik letterlijk een stuk tekst van een site had overgenomen. Maar dit was niet het geval de advertorial moest ik 1 op 1 overnemen, vandaar. En dan de dingen die jullie goed vonden en ik moet zeggen ik kreeg hier best een vrolijk gevoel van, wat een hoop complimenten! Wat heel veel van jullie zeiden was dat de persoon erachter zo leuk is en ook dat jullie mijn blog zo¬†professioneel¬†vinden ogen. Dat zijn natuurlijk twee hele grote complimenten. Maar natuurlijk gaat het meer om wat jullie minder goed vinden aan mijn blog, want ik wil mijn blog nog beter maken.

Er werd mij bijvoorbeeld gewezen op het feit dat ik geen zoekfunctie heb. Die heb ik wel rechts bovenin maar ik begrijp dat dit heel onduidelijk is, dus ik ga de zoekfunctie duidelijker maken. Ook kreeg ik als opmerking dat ik erg snel praat in mijn filmpjes, tja ik ben nou eenmaal een snelle prater maar ik ga hier zeker aan denken. Ook was het volgens iemand jammer dat de prijzen in scrapbooks er niet bijstaan. Gezien dit een kleine moeite is voor mij ga ik in vervolg ook hier de prijzen bij noemen. En ten slotte ga ik in vervolg bij mijn ooglooks ook een full face foto maken zodat je de look ook in zijn geheel kan zien. Verder waren er nog meer opmerkingen die wat minder werden gezegd, maar ook hier ga ik wat mee doen, bijvoorbeeld meer denken aan onze zuiderburen ;).

Zoals je ziet een behoorlijk stuk tekst, maar ik ben blij dat ik een enquete heb gehouden. Het is altijd fijn om meningen van anderen te horen. Ik als blogger wil me toch blijven verbeteren en jullie hebben mij hier fijn bij geholpen, nogmaals dank!

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Uitslag van de enquete over wearefashion.nl

 1. strietje
  15 december 2010 at 18:46 (9 jaar ago)

  Ik zie dat de afbeelding in Bloglovin’ is aangepast.
  Fijn dat je rekening houdt met onze opmerkingen!

  Beantwoorden
 2. Sanne van Huis
  15 december 2010 at 18:48 (9 jaar ago)

  @strietje ik ergerde me daar idd zelf ook aan. Dat was mijn oude lay out maar ik wist niet hoe ik dat aan kon passen. Ik heb het even uitgezocht en whala..het is aangepast :)

  Beantwoorden
 3. Eline
  15 december 2010 at 19:19 (9 jaar ago)

  Ik wil ook weten hoe je dat doet, mijn afbeelding klopt ook niet bij bloglovin namelijk!
  Verder vind ik het erg leuk dat je ons laat weten wat de uitslag van de enquete is :)

  Beantwoorden
 4. Melanie
  15 december 2010 at 19:32 (9 jaar ago)

  Leuk om te lezen dat je er wat mee doet. En de zoekfunctie mag wel wat duidelijker ik ben benieuwd hoe je dat gaat doen.

  Beantwoorden
 5. Sanne van Huis
  15 december 2010 at 19:35 (9 jaar ago)

  @Eline je moet eerst je blog op bloglovin claimen. Als je dat al hebt gedaan kun je bij edit blog info je thumbnail refreshen en als je dat hebt gedaan moet als het goed is de volgende dag het aangepast zijn. Mocht je er zo niet uitkomen moet je het me maar even laten weten ;)

  Beantwoorden
 6. natasja
  15 december 2010 at 19:58 (9 jaar ago)

  beantwoord je ook mailtjes die ik bijv heb gestuurd over een vraag waar ik nog zit te wachten via je site verde doe je het goed

  Beantwoorden
 7. Sanne van Huis
  15 december 2010 at 19:59 (9 jaar ago)

  @natasja ik heb je een mailtje gestuurd..maar ik stuur nu nog wel een keertje..

  Beantwoorden
 8. janne
  15 december 2010 at 20:48 (9 jaar ago)

  leuk om te lezen!! Er zijn terechte dingen uit gekomen!

  Beantwoorden
 9. Emma
  15 december 2010 at 21:09 (9 jaar ago)

  leuk om de uitkomsten te lezen!
  veel punten waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht/hebben gezien, maar die vast goede verbeteringen zullen zijn, zo te lezen :D

  Beantwoorden
 10. Madelief
  15 december 2010 at 21:24 (9 jaar ago)

  De dingen die verbeterd worden zijn heel fijn! Thanks!

  Beantwoorden
 11. Tamara
  15 december 2010 at 22:30 (9 jaar ago)

  Wat leuk om te lezen:D
  Je hebt echt zoo een mooie stem in filmpjes:O Jalourss :D

  Beantwoorden
 12. Lisa
  16 december 2010 at 03:05 (9 jaar ago)

  Wat leuk om de uitkomsten te lezen! :) Ga zo door met je website, het is echt een leuke website! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *