Gisteren om 20.00 uur had ik de 555 followers bereikt en inmiddels zijn het er 600. Gaat lekker hard met mijn followers en om jullie daarvoor te bedanken heb ik zo af en toe een Twitter give away. Voor mensen die geen Twitter hebben, er komen ook nog hele leuke andere winacties aan waar je geen Twitter voor nodig hebt. Er deden weer ontzettend veel mensen mee en iedereen bedankt! Maar wie heeft de Sparkle gift van Lush gewonnen? Lees snel verder…

In totaal deden er 133 mensen mee, het was dus weer een groot succes. Met behulp van random.org heb ik een winnaar gekozen. Maar wie heeft het leuke cadeautje van Lush gewonnen. de gelukkige winnaar is Spitty01! Meid gefeliciteerd, zou jij je adresgegevens even willen mailen naar info@wearefashion.nl. Nogmaals followers heel erg bedankt en hou mijn Twitter en blog in de gaten!