Stylepage: Budgetproof Partywear

Zoals beloofd, zou ik ook nog een budget Stylepage maken met Partywear. Als je een wat kleiner budget hebt is het echt niet lastig om mooie items te scoren. Al surfend naar de leukste outfits kwam ik erg fijne budgetproof items tegen. Tips om te kijken zijn bijvoorbeeld: Sans-online.nl/ H&M (ofcourse)/ SHICK/ Asos/ Shoeby/Vero moda en ook bij de Zeeman schijnen ze mooie jurkjes te verkopen. Dit zijn alvast wat tips maar natuurlijk heb ik ook een mooie stylepage gemaakt, met dit keer drie setjes. Be inspired!Persoonlijk ben ik iemand die voor een party outfit niet heel veel geld uitgeeft. Vaak trek ik het 1 keer hoogstens 2 keer aan en daarna verdwijnt het bij mij achter in de kast. Hoe zit dat eigenlijk bij jou?

71 Comments on Stylepage: Budgetproof Partywear

 1. laar101
  14 december 2010 at 13:29 (12 jaar ago)

  Ik heb al 2 jaar hetzelfde jurkje en ben er nog steeds verliefd op, dus heb eigenlijk niets nodig dit jaar! Scheelt weer geld, want ik moet ook nog op wintersport

 2. Eline
  14 december 2010 at 13:59 (12 jaar ago)

  Ik heb zelf verschillende mooi zwarte jurkjes die ik normaal gesproken ook gewoon draag, ik leuk die dan op met sieraden enzo 🙂

 3. natasja
  14 december 2010 at 14:09 (12 jaar ago)

  ik heb mij jurk al voor de kerst en die blauwe ring bij H&M is al uitverkocht is wel jammer zie je het hier op de advententie is die al uitverkocht dat is jammer

 4. femketje
  14 december 2010 at 23:23 (12 jaar ago)

  omg dat groene jurkje is echt to die for!

  zelf heb ik vandaag een jurkje gekocht in de sale voor maar 4.50! goedkope kerst voor mij 😀