Pieces laptoptas van Zalando voor mijn MacBook

Ongeveer twee weken geleden kreeg ik van Zalando.nl een waardebon waarmee ik iets leuks uit de shop mocht kiezen. Voor de mensen die Zalando nog niet kennen, dit is een webshop met een ontzettend groot assortiment. Je kunt online schoenen kopen maar ze hebben ook een groot assortiment aan kleding, accessoires en beautyproducten. Het is in ieder geval een super leuke winkel en ik vond het behoorlijk lastig om een keus te maken. Ik zag zoveel leuke dingen voorbij komen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor o.a. een laptoptas van Pieces. Lees verder om te zien wat ik ervan vind…

Paar maanden geleden kocht ik een MacBook en hier ben ik elke dag nog zo blij mee. Ik heb nog geen moment spijt gehad en het is mijn beste aankoop van 2010. Het werkt zo fijn en natuurlijk ga ik er zuinig mee om. En om er nog netter mee om te gaan was ik al een tijdje op zoek naar een leuke laptoptas. Ik moet zeggen dat het best wel lastig is om een hippe hoes te vinden. Al surfend door de webshop van Zalando kwam ik een hele leuke tegen van Pieces.

De tas is van nepleer en heeft een beige/roze kleur. In de omschrijving staat roze, maar ik vind het meer neigen naar beige. Ondanks dat, vind ik het nog steeds een erg leuke tas. De binnenkant is lekker zacht en er zit ook een goede vulling in zodat mijn laptop goed beschermd wordt. Deze laptoptas van Pieces kost €26,95, dat is best wel veel geld maar ik heb nu wel een hippe tas voor mijn Mac.

Mijn bestelling had ik binnen 4 dagen in huis en er zat ook nog een leuk extraatje bij, namelijk een chocoladeletter. De Sint had dit jaar blijkbaar toch nog aan me gedacht. Ik ben erg positief over Zalando want ze hebben een prima service en een erg leuk assortiment met veel bekende merken. Hier ga ik vast en zeker vaker een bestelling plaatsen!

78 Comments on Pieces laptoptas van Zalando voor mijn MacBook

 1. janne
  10 december 2010 at 15:44 (12 jaar ago)

  oooohhhh dies echt suuuper leuk!!

 2. Eline
  10 december 2010 at 16:16 (12 jaar ago)

  Die is echt leuk!

 3. femketje
  10 december 2010 at 16:35 (12 jaar ago)

  ziet er leuk uit!

 4. Madelief
  10 december 2010 at 19:04 (12 jaar ago)

  Dit is echt een van de leukste laptop tassen die ik ooit heb gezien! Normaal zijn ze zo saai en zwart..

 5. jantine
  10 december 2010 at 19:55 (12 jaar ago)

  Die is mooi zeg! wauw! ik moet ook nog een nieuwe laptoptas kopen.

 6. Lisa
  10 december 2010 at 22:49 (12 jaar ago)

  Wat een mooie laptoptas! En erg leuk dat je een chocoladeletter erbij kreeg 😀 Nog veel plezier met je laptoptas! 🙂

 7. Floor
  11 december 2010 at 12:19 (12 jaar ago)

  Wauw, tof hé!

 8. Mandy
  11 december 2010 at 17:36 (12 jaar ago)

  Wat een leuke laptoptas! ik ga over 2 maandjes mijn macbook pro halen (A) nu nog eventjes door sparen want ze zijn best prijzig!

 9. Willeke
  11 december 2010 at 18:56 (12 jaar ago)

  DEZE VIND IK ECHT SUPERTOOOF!
  Ik heb ook een macbook en ik wil deze laptoptas nu ook echt keeigraag hebben!
  Ik vind hem echt mooi! =)

 10. Milou
  13 december 2010 at 12:03 (12 jaar ago)

  Wauw, dat is echt een superleuke laptoptas! Ik heb zo’n lelijke grijze en hij is ook nog eens mega groot. Niet erg stylish dus… Haha.

 11. lucy
  12 januari 2011 at 13:25 (12 jaar ago)

  Hoi! ik vind deze echt geweldig, heb gezocht op ’t internet en bij zalando, maar ik kan m niet vinden! weet je of deze nog ergens te koop is?

 12. sanne
  25 januari 2011 at 19:45 (12 jaar ago)

  Voor welke maat laptop is de tas?

  Groetjes Sanne Leijten