Mijn mooiste kettingen!

In dit item op mijn blog ga ik de komende weken mijn accessoires ‘stash’ aan jullie laten zien. Ik dacht het wordt ook altijd gedaan met make-up dus waarom dan niet met mijn accessoires. Wat je allemaal nog kan verwachten zijn o.a. mijn armbanden, oorbellen, sjaaltjes etc. Maar dit keer mijn mooiste kettingen. Ik heb behoorlijk wat kettingen en ik heb de mooiste eruit gekozen die ik het meeste draag. Kijk met me mee…

Deze ketting is van de Primark en deze heb ik gekregen van mijn vriend. Het is een lange zwarte ketting met een zwart hart eraan met wat bling bling erin. Waarschijnlijk heb je deze ketting ook al wel eens voorbij zien komen bij een outfit of the day.

De volgende ketting met paarse steen en peace teken heb ik van Froukjes Fashion. Dit is een leuke webshop met accessoires en kleding. Deze ketting is op dit moment wel een beetje mijn favoriete sieraad, ik combineer deze graag met mijn kleding.

Een uilenketting, dit soort kettingen zijn nog steeds helemaal hip en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Dit is een gekleurde van de H&M en ik vind het wel een erg grappige ketting. Ik draag deze niet heel vaak maar als ik het draag dan combineer ik het met een vrij simpele outfit omdat de uil behoorlijk groot is.

Deze ketting heb ik zelf gemaakt. Ik heb de bedeltjes en de ketting gekocht bij Beadies en ik heb het zelf in elkaar geknutseld. Ik vind het een leuk en origineel sieraad. De visjes zijn ook erg leuk want ze kunnen bewegen. Ik geloof dat ze deze bedeltjes nog steeds verkopen.

Dit is een ketting met grote zwarte kralen. Deze combineer ik vaak met een simpel zwart jurkje. Omdat de ketting vrij grof is vind ik het leuk om het met een rustige outfit te combineren. Deze ketting heb ik ook gekregen van mijn vriend en is gekocht bij 23. Dit is een leuk sieraden winkeltje aan de Zwanestraat in Groningen.

Dit is, in tegenstelling tot de andere kettingen een korte. Ik heb deze gekocht bij de H&M. Het vogeltje en het blauwe steentje zijn echt heel fijn en klein. Het is een mooi subtiele kettinkje die ik erg graag draag omdat deze zo makkelijk te combineren is.

Ik ben erg benieuwd wat je van dit artikel en natuurlijk ook van mijn kettingen vindt. De volgende keer laat ik mijn leukste armbanden zien!

85 Comments on Mijn mooiste kettingen!

 1. Kim
  28 december 2010 at 16:39 (12 jaar ago)

  Super mooie kettingen, allemaal in een stijl waar ik ook van houd!

 2. femketje
  28 december 2010 at 17:38 (12 jaar ago)

  dat uiltje is echt cute 😀

 3. little.girl
  28 december 2010 at 17:48 (12 jaar ago)

  dat hartje is lieeff! (:

 4. Emma
  28 december 2010 at 17:54 (12 jaar ago)

  mooie kettingen! ik vind de bovenste nog het mooist, met dat hartje 🙂

 5. Lisanne
  28 december 2010 at 18:07 (12 jaar ago)

  Ik vind de bovenste en die met het uiltje het mooiste! 🙂

 6. Evelien
  28 december 2010 at 18:28 (12 jaar ago)

  Ik vind die uil erg mooi! Verder ook hele mooie <3

 7. Eline
  28 december 2010 at 20:26 (12 jaar ago)

  Ik vind je hart erg mooi 🙂

 8. jantine
  28 december 2010 at 20:52 (12 jaar ago)

  Ik wil ook naar Primark! het hart is super mooi!

 9. Lisa
  29 december 2010 at 00:53 (12 jaar ago)

  Mooie kettingen! 😀

 10. anne
  29 december 2010 at 11:47 (12 jaar ago)

  mooie kettingen! ik vind die met de uil het allermooist maar eigenlijk allemaal wel 🙂

 11. Femke
  29 december 2010 at 11:57 (12 jaar ago)

  Ik vind die eerste echt enorm leuk! Leuk artikel, is weer eens wat anders dan beauty stash!

 12. Marjolein
  31 december 2010 at 18:17 (12 jaar ago)

  Leuk 🙂 Die met dat uiltje is zoo leuk! Ik wil ook echt graag een keertje een uilensierraad.