Make-up tutorial oud & nieuw look

Het is nu misschien nog kerst maar over een weekje is het alweer oud & nieuw. Met de jaarwisseling wil je er natuurlijk ook heel feestelijk uitzien. Om je daar een beetje mee te helpen heb ik een filmpje opgenomen met een mooie oud & nieuw look. Veel glitters en glans. Het is een vrij donkere ooglook en daarom heb ik de rest van mijn look rustig gehouden. Veel plezier met kijken!

[http://www.youtube.com/watch?v=EMal5O3evHM]

Ik ben benieuwd wat je van de look vindt en ga je nog wat leuks doen met de jaarwisseling?

71 Comments on Make-up tutorial oud & nieuw look

 1. natasja
  26 december 2010 at 11:10 (11 jaar ago)

  hoi nog de beste wensen he je heb weer een mooie ooglook ik wou vragen is die oogschaduw van sleek is dat een poeder vorm of cream en ik heb altijd moeite met een eyeline onder mij oog strakke lijntjes te maken heb je voor mij een goede tip wou vragen wat je van mij mailtje vond heb nog geen reaktie van jou gehad hoop dat je het leuk vind

 2. femketje
  26 december 2010 at 12:31 (11 jaar ago)

  handig en leuk filmpje weer 🙂

  merry xmas!

 3. Eline
  26 december 2010 at 12:48 (11 jaar ago)

  hele mooie look sanne!

 4. Lisanne
  26 december 2010 at 13:10 (11 jaar ago)

  Mooie look, staat je echt goed! Ik vind het ook echt handig, die filmpjes 🙂
  Ik blijf dit jaar met oud en nieuw thuis, er komen vrienden van mijn ouders en die vind ik ook best aardig 😉
  Mijn eigen vrienden zijn er allemaal niet dit jaar… ÉÊn vriendin zit in Duitsland en de andere in Brabant bij d’r lover, dus vandaar 😉

 5. janne
  26 december 2010 at 13:34 (11 jaar ago)

  het is echt super mooi! Staat je ook goed!

 6. Lisanneleeft
  26 december 2010 at 14:29 (11 jaar ago)

  Mooie look!
  Ik ga lekker feesten met vrienden met oud&nieuw 🙂

 7. Lisa
  26 december 2010 at 19:56 (11 jaar ago)

  Wat een mooie oud & nieuw look 😀

 8. Sanne van Huis
  27 december 2010 at 12:23 (11 jaar ago)

  @natasja De oogschaduw van Sleek is geen poeder maar ook geen creme. Het zit er tussen in. En vandaag stuur ik je even een mailtje 😉

 9. Emma
  27 december 2010 at 19:42 (11 jaar ago)

  mooie look!
  zelf heb ik dit palletje ook en ik ben er enorm blij mee. Ik heb ook de potloden van essence gekocht van de metallics lijn, en ik deed zelf eerst oogschaduwbasis, toen het zilveren potlood over het gehele bewegende ooglid. Hierover de zilvere oogschaduw en toen grijs in de crease wat ik opbouwde tot donkerder zwart 🙂 gelliner en mascara en klaar! was er heel blij mee 🙂