Terugblikken op het jaar 2010

Als ik kijk naar het jaar 2010, dan is het echt super snel voorbij gevlogen. Voor mijn blog is dit een heel goed jaar geweest. Daar heb ik natuurlijk zelf ook keihard aan gewerkt, maar natuurlijk ben ik mijn bezoekers ook heel dankbaar. Mijn blog is in 2010 ontzettend gegroeid. Zo krijg ik steeds meer reacties (wat ik echt heel leuk vind) en mijn bezoekersaantallen zijn ontzettend gestegen. Ook op zakelijk gebied is het een heel mooi jaar geweest en zo mooi, dat mijn droom om van mijn blog mijn werk te maken een stapje dichterbij is gekomen. Iets waar ik zeker trots op mag zijn! In het jaar 2010 zijn er in totaal 431 artikelen verschenen, de een succesvol met veel reacties en views maar ook artikelen met weinig reacties en views. Daarom leek het me leuk, ook voor mensen die me nog niet zo lang volgen om terug te gaan kijken naar al deze artikelen.

In januari verscheen er weer een mode ABC met alle trends voor de komende lente. Dit is een item die ik vaker heb gemaakt en de eerste keer was het een groot succes. De mode ABC heeft zelfs toen op Girlscene gestaan. Het is een artikel waar onwijs veel tijd in gaat zitten en wat ik met heel veel plezier maak. Benieuwd geworden, kijk dan hier.

In februari verscheen er een artikel dat er een MAC counter in Groningen zou komen. Hier was en ben ik natuurlijk super blij mee. Niet meer naar Amsterdam om MAC make-up te scoren, maar gewoon in mijn eigen stad. Ook bestond mijn blog 1 jaar en dit moest natuurlijk gevierd worden. Dan komen we meteen bij de maand maart

In maart vierde ik mijn 1 jarig bestaan met hele leuke win-en kortingsacties. O.a. kon er een sjaal en armband gewonnen worden van Little Gift en ik gaf ook een mooie Lush pakket weg. Je kunt al raden dat volgend jaar februari 2011 het 2 jarig bestaan natuurlijk ook groots wordt gevierd!

In april maakte ik mijn aller eerste filmpje en dit is denk ik ook meteen het meest succesvolle filmpje. Namelijk hoe maak je de ‘J’ adore Chanel shirt’. Het filmpje wordt op Youtube nog steeds goed bekeken en ook kreeg en krijg ik op mijn blog super veel leuke reacties. Nog nooit gezien, bekijk het danΒ hier. En ik had de smaak zo te pakken dat er een week later alweer een filmpje verscheen, dit keer hoe je zelf de populaire kleur Jade van Chanel kan maken. Het filmpje kun je hier zien.

In mei gebeurden er niet echt spectaculaire dingen, wel maakte ik een review over de Aldi Biocura nachtcreme. Dit is natuurlijk helemaal niet heel bijzonder, maar wel het feit dat ik nog steeds via Google er veel bezoekers door krijg. Blijkbaar is het een gewild product waar mensen meer over willen lezen.

In juni is er niet echt een artikel geweest die in dit rijtje past, daarom ga ik direct maar naar de maand juli. In de maand juli schreef ik over de 15 Warm Shimmer palette. Oke, ik kreeg hier helemaal niet veel reacties op, maar dat neemt niet weg dat het een super fijn product is. Inmiddels hebben jullie de palette veelvuldig voorbij zien komen en het is misschien op de beautyblender na wel mijn beste beauty aankoop van het jaar. Een echte aanrader!

In augustus had ik mijn aller eerste goodiebag winactie en het was meteen een succes. Ik denk dat de goodiebag iets magisch voor vrouwen is. Tenminste wanneer ik het woord goodiebag hoor, dan krijg ik helemaal een blij gevoel. Daarom leek het me ook zo leuk om een goodiebag samen te stellen met leuke producten en hier iemand mee blij te maken. En volgens mijn heb ik dat ook gedaan. Nog nooit kreeg ik zoveel reacties, namelijk 83 en ik was hier super trots op. Een groot succes die zeker voor herhaling vatbaar is.

En vanaf september kreeg mijn blog ineens een enorme boost. Ineens veel bezoekers en veel reacties, erg leuk. Ook in september had ik een winactie met Sans, wat een groot succes was maar waar ik ook dingen van heb geleerd. Maar als ik echt een artikel uit moet kiezen voor deze maand, dan denk ik dat mijn najaar trends artikelen zeer geliefd waren. Ik las veel positieve geluiden en voor aankomend voorjaar komt dit item zeker weer voorbij.

In de maand oktober maakte ik mijn allereerste make-up filmpje. Dit vond ik echt super spannend om te doen, maar ook heel leuk. Zo leuk dat ik nu bijna wekelijks een make-up tutorial opneem. Uit mijn enquete bleek ook wel dat jullie dit heel leuk vinden en daar ben ik eerlijk gezegd wel opgelucht over. Er gaan komend jaar nog veel make-up tutorials bijkomen.

In november had ik weer een leuke winactie met een goodiebag. Dit keer weer een doorslaand succes, met maar liefst 129 reacties en heel veel deelnemers. Het nadeel is dat ik veel mensen moet teleurstellen, maar tja er kan er maar 1 de winnaar zijn.

En dan deze maand, veel artikelen dus lastig te kiezen. Maar ik kies de enquete die deze maand is geweest. Waarschijnlijk voor jullie totaal niet interessant maar voor mij des te meer. Ik heb super veel leuke feedback gelezen, kritiek ontvangen waar ik echt wat mee kan en waar ik ook wat mee ga doen en ik weet een beetje meer over mijn doelgroep. Nogmaals bedankt voor het invullen en heb je het nog niet gedaan, dan kan het alsnog hier.

Een super lang artikel en ik hoop dat jullie het leuk vonden om met mij terug te kijken naar het jaar 2010. Volgend jaar 2011, hoop ik, dat net zoals 2010 mijn blog mag blijven groeien en dat jullie mijn blog trouw blijven volgen. Ik ga in ieder geval mijn stinkende best blijven doen. Ook wens ik jullie alvast een hele fijne, gezellige en knallend oud & nieuw!

129 Comments on Terugblikken op het jaar 2010

 1. femketje
  31 december 2010 at 16:36 (12 jaar ago)

  leuk om te lezen πŸ˜€

  happy new year! <3

 2. Kim
  31 december 2010 at 16:51 (12 jaar ago)

  hey hey

  leuk om te lezen hoe jou 2010 eruit zag,
  ikvolg je nog niet zo lang maar elke keer als ik weer even een kijkje neem zit ik te genieten hoe je iets zegt of schrijf.

  vind het leuk om te lezen/horen(je filmpjes;))hihi

  nou een helefijne jaarwisseling
  en dat 2011 nog meer succes brengt;)

  fijne dag/avond/nacht:D

 3. Manon
  31 december 2010 at 16:59 (12 jaar ago)

  Erg leuk om te lezen. Hopelijk wordt 2011 net zo’n succesvol jaar πŸ™‚

 4. Lisa
  31 december 2010 at 18:15 (12 jaar ago)

  Leuk om te lezen πŸ™‚ Heb een fijne jaarwisseling en wens je alvast een gelukkig en gezond 2011 toe! πŸ™‚

 5. Lisanneleeft
  31 december 2010 at 18:59 (12 jaar ago)

  Ik denk dat ik je vanaf september volg! Ik wist niet dat je site al zo lang bestond joh, tof! Fijne jaarwisseling sanne!

 6. Eline
  1 januari 2011 at 00:26 (12 jaar ago)

  Leuk om te lezen!

 7. Ilja
  1 januari 2011 at 16:01 (12 jaar ago)

  Altijd leuk zo’n terugblik πŸ™‚

 8. Femke
  3 januari 2011 at 12:23 (12 jaar ago)

  Leuk artikel om al die terugblikken te lezen! Super dat je blog zo gegroeid is, ik vind hem ook gewoon heel leuk!