Zeg Nee tegen de Winterblues!

(Advertorial)

Sommige mensen vinden de winter verschrikkelijk, ik daarentegen vind het helemaal niet zo vervelend. Ik vind het heerlijk om lekker op de bank met een kop thee voor de buis te hangen, terwijl het buiten koud is. De winter vind ik juist wel gezellig. Maar er zijn ook van die momenten dat ik denk, kon ik nu maar even heerlijk in het zonnetje zitten.

Als ik aan zon, zee en strand denk, dan denk ik al snel aan de Canarische Eilanden. Drie jaar geleden vertrok ik met het vliegtuig voor acht dagen naar het zonnige Gran Canaria onderdeel van de Canarische Eilanden en zon heb je hier zeker weten! Ik ging in het hoogseizoen en wat was het lekker warm. Maar ook in het najaar is de temperatuur aangenaam en kun je gerust lekker in de zon bij het zwembad of aan het strand liggen. Wedden dat de winterblues als sneeuw voor de zon verdwenen zijn.

Heb jij nu ook zo’n zin om toch even lekker naar de zon te gaan, kijk dan snel op deze site en lees alles over de Canarische Eilanden. Heb jij ook zo’n hekel aan de winter of vind je de winter ook wel gezellig?