Even een artikeltje tussendoor, er was namelijk nog geen echte foto van mijn goodiebag. Het tasje had ik vorige week binnengekregen en het was vandaag eindelijk zonnig om goede foto’s te kunnen maken. Nu zie je alle goodies bij elkaar en ik zou erg gelukkig zijn als ik de winnaar zou zijn (ook al zeg ik het zelf). Ook dit keer is de winactie een groot succes en er kan natuurlijk nog steeds worden meegedaan tot 1 december. Kijk mee naar de goedgevulde WeAReFashion goodiebag…

Dat is niet mis, maar wat zit er ook alweer allemaal in?

 • Drie magazines: Jackie, Marie Claire en de Grazia
 • Een smal riempje van Pieces met studs
 • Muts en sjaal
 • Lipstick pen
 • Ketting met een roos eraan
 • Heart Bracelet
 • De drie nieuwste Catrice nagellakjes
 • Lush Sweetie pie
 • Lush Lemony Flutter
 • Idol White
 • China Glaze nagellak
 • Colour Club Lipgloss
 • Boozy kwast
 • Yes to Carrots samples
 • Cheekymonkey vijl