Stylepage: Leopard prints hip & hot!

Dierenprints zijn heel erg hip dit seizoen, dus luipaardprints ook. Het is misschien een gewaagde print maar als je het goed doet is het erg stijlvol. Zowel online als in de winkel zie je veel kleding en accessoires met luipaardprints, waardoor het niet moeilijk is om een item te scoren. Natuurlijk moet je niet compleet  je in een luipaardprint outfit steken maar combineer het met rustige kledingstukken. De foto’s van de dames in de stylepage zijn goede voorbeelden van hoe het moet!

Doe jij ook mee aan de dierenprint trend of laat je het liever aan iemand anders over? Ik heb een jurkje (vergelijkbaar met die van WeLikeFashion van €44,95) en ik heb deze wel eens aangehad met het uitgaan, wat ik wel leuk vind staan. Maar vooral de accessoires met dierenprints vind ik helemaal te gek!

78 Comments on Stylepage: Leopard prints hip & hot!

 1. Manon
  1 november 2010 at 14:12 (12 jaar ago)

  Er zitten wel leuke dingen bij!!

 2. Tamara
  1 november 2010 at 14:23 (12 jaar ago)

  leuke kleding:D
  ook al zou ik ze nooit zelf aan doen maarja xD

 3. Sanna
  1 november 2010 at 14:35 (12 jaar ago)

  Inderdaad, je moet er van houden. Bij mij zal het niet in mijn kast komen 😛

 4. Lisa
  1 november 2010 at 14:47 (12 jaar ago)

  Zitten wel leuke dingen bij zoals de paraplu, love leopard print 😀

 5. Lisanneleeft
  1 november 2010 at 16:53 (12 jaar ago)

  Dit ziet er al een stuk beter uit dan de dierenprints van de afgelopen seizoenen, die vond ik een beetje trashy!

 6. Kim
  1 november 2010 at 17:00 (12 jaar ago)

  Meeste items zijn leuk 😀