My shoe stash!

Steeds vaker zie je op blogs make-up stashes voorbij komen en ook ik, doe daar aan mee. Maar ik dacht waarom zou ik niet wat meer laten zien van mijn kleding stash? Ik heb namelijk in de loop van de tijd best wel wat kleding en accessoires verzameld. Misschien heb je sommige items al gezien in bijvoorbeeld een shopvlog of Outfit of the day, maar ik weet zeker dat je nog niet alles hebt gezien. Daarom ga ik de komende tijd kleding en accessoires uit mijn kast aan jullie laten zien.

En ik begin vandaag bij mijn schoenen. Ik heb misschien niet heel veel schoenen maar wel heel veel verschillende soorten schoenen. Het liefst loop ik op platte schoenen, ten eerste vind ik dit comfortabeler en ten tweede met hakschoenen steek ik zo ongeveer 2 meter boven mijn vriendje uit, niet echt charmant! Maar ik heb wel een aantal hakken ook al draag ik deze niet zo heel vaak.

Mijn Uggs zag je afgelopen week al voorbij komen en of ze nu nep zijn of niet, ze zitten in ieder geval heerlijk en daar gaat het ook om. Het andere paar zijn hakken, die ik nu ongeveer al 4 jaar in mijn bezit heb. Ik heb ze gekocht in Keulen bij de Zara en ik was meteen op slag verliefd. Maar dragen doe ik ze eigenlijk nooit, de hakken zijn te hoog en ik glij steeds met mijn voeten eruit. Je begrijpt, dat zit niet echt lekker. Toch vind ik ze nog steeds erg mooi en ik kan echt niet weggooien.

De sneakers met de schattige bloemetjes liet ik al een keertje zien in een shopvlog. Ik heb ze in Amsterdam bij de Pro Sport gekocht en ze lopen heerlijk. Normaal ben ik niet zo’n fan van half hoge sneakers maar door de lieve kleurtjes en de bloemetjes zijn ze toch helemaal ‘Sanne’. Deze schoenen vind ik erg leuk staan onder een spijkerbroek met een topje en een blazer eroverheen, lekker casual. De volgende ballerina’s zijn zeker niet mijn mooiste schoenen maar ze zitten wel heel lekker. Dit zou je misschien niet verwachten. Toch ga ik graag op deze schoenen stappen. Ze passen eigenlijk ook bijna overal bij en ik heb ze gekocht bij een heel goedkoop schoenenwinkel in Groningen waarvan ik de naam niet meer weet.

De bruine laarzen liet ik ook al een keertje zien in een shopvlog en zo op de foto komen ze niet tot hun recht. Daarom laat ik ze binnenkort ook een keertje zien in een Outfit of the day artikel. Het zijn suede look laarzen die iets over de knie vallen. Deze laarzen staan erg leuk onder een rokje en ik draag ze ook regelmatig onder een short. Ik heb ze gekocht bij de H&M net zoals de zwarte enkellaarsjes. Ik was al heel lang op zoek naar mooie simpele zwarte enkellaarsjes. Ze staan erg mooi onder een jurkje of onder een donkere kleur skinny broek. Na lang zoeken vond ik ze eindelijk en ze zitten eigenlijk best wel lekker, ook al is de hak voor mijn doen best aan de hoge kant.

De bruine gympen zagen jullie al een keertje voorbij komen in een shopvlog. Ik heb ze gekocht bij een goedkoop schoenenwinkeltje in Groningen waarvan ik de naam niet meer weet. Ze zitten heel erg lekker en ze staan mooi casual. De zwarte laarzen heb ik vorig seizoen gekocht bij Dolcis en ze zijn gemaakt van kunstleer. Ze komen tot halverwege mijn onderbenen en ik draag ze vaak onder een jurkje of rokje. De details bij de enkel vind ik erg leuk en voor de rest zijn het gewoon simpele zwarte laarzen. En de laatste schoenen die ik laat zien zijn peeptoes van de Invito. Dit paar heb ik 2 jaar terug gekocht en er zit een heel subtiel hakje onder. Soms draag ik ze met uitgaan en dan vaak onder een skinny broek. Voor een hakschoen zitten ze bijzonder lekker!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om al mijn schoenen te zien. Vinden jullie deze manier van laten zien leuk of zie je het liever in een filmpje?