Mede bloggers win Sans shop tegoed!

Al eerder kon je op mijn blog kennis maken met Sans en ze hebben nu zelf ook een hele leuke winactie bedacht waarmee je shoptegoed kan winnen. Het is een actie bedoeld voor bloggers, maar ik geloof dat veel van mijn bezoekers zelf ook een blog hebben. Afgelopen weekend kreeg ik dus een mailtje binnen van Sans waarin precies stond beschreven wat je moet doen om kans te maken op een prijs. Misschien heb je het mailtje zelf ook in je mailbox gehad? De volgende dingen moet je doen om kans te maken:

  • Beantwoord de vraag: Hoeveel verschillende damesmerken verkoopt Sans-online?
  • Stel je mede fashion- en beautybloggers op de hoogte van deze actie en vermeld het op je blog of website. Hierbij graag een link naar www.sans-online.nl.
  • Stuur een e-mail naar win@sans-online.nl en vermeld in de email het antwoord en de URL van je blogpst
  • Doe dit allemaal voor 15 november!

Als je meedoet dan maak je kans op de volgende shoptegoed bedragen: €150,- / €100,- / €75,- / €50,- / €25,-. Dit lijkt mij erg leuk om te winnen dus je begrijpt ik doe ook mee en ik heb inmiddels al een mailtje gestuurd naar Sans-online met hopelijk het juiste antwoord. Wil je ook meedoen dat kan en lees goed hierboven wat je moet doen. Ik wens jullie alvast heel erg veel succes!