Make-up tutorial inspired by ‘Kim Kardashian’

Dit keer weer een make-up tutorial waarin ik een ooglook ga maken die geïnspireerd is door Kim Kardashian. Je kent deze vrouw vast wel van de serie ‘Keep it up with the Kardashians’ en ik vind haar ooglooks altijd zo mooi. Het leek me wel leuk om deze ooglook met jullie te delen, ook omdat het een beetje anders wordt gedaan dan hoe ik het meestal zelf doe. Hopelijk hebben jullie er wat aan en heel veel kijkplezier!
[http://www.youtube.com/watch?v=lukccMfGrY4]
Zoals beloofd in het filmpje hier een link naar het fimpje waarin ik de ooglook heb geleerd. Het filmpje bestaat uit drie delen, maar als je rechts kijkt op Youtube dan zie je ook de rest van de delen.

Voor deze ooglook heb ik gebruikt:

 • NYX Jumbo eyepencil Milk
 • 15 Warm Shimmer Palette (een echte aanrader)
 • Chanel Inimitable Intense mascara (een hele mond vol)

5 Comments on Make-up tutorial inspired by ‘Kim Kardashian’

 1. Melanie
  3 november 2010 at 19:51 (12 jaar ago)

  <3 your movies! dank je wel

 2. Eline
  3 november 2010 at 21:09 (12 jaar ago)

  oeh dat 15 warm shimmer wil ik ook <3

 3. Emma
  4 november 2010 at 11:45 (12 jaar ago)

  mooie look! ik vind het vooral mooi dat het redelijk donker is en toch wel chique 🙂 mooi geblend ook trouwens!

 4. Lisa
  4 november 2010 at 13:30 (12 jaar ago)

  Mooie ooglook, vind sowieso neutrale aardkleuren heel mooi 😀 Mooi gedaan ! Staat je 🙂

 5. Eva!
  11 november 2010 at 00:08 (12 jaar ago)

  mooie ooglook! je bent zo leuk in filmpjes! in het echt dan ook denk ik 😉