Het Easyste idee voor Nederland!

(Advertorial)

Ben jij creatief en vindingrijk? En heb je altijd de beste ideeën? Dan heb ik een leuke winactie voor je! Ze hebben namelijk bij van Gilse (van de suiker) een heel goed idee bedacht om hun suiker te verpakken. Maar misschien heb jij wel een beter idee?

Ze hebben het Easyste idee van Nederland, namelijk een handige hersluitbare suikerverpakking ‘het easypack’. Dit is een verpakking wat me erg doet denken aan een vlapak en het lijkt me erg handig in gebruik. Het is een handzame milieuvriendelijke verpakking van 500 gram met een strooidop. Dit is natuurlijk een super goed idee, maar misschien heb jij nog een Easier idee? Daarom gaat van Gilse op zoek naar nog betere ideeën en jij kunt daar dus aan meedoen.

Er zijn veel leuke prijzen te winnen, waaronder een weekend in een villa met butler. Dus denk jij een nog beter idee te hebben, ga dan snel naar de actiewebsite: http://www.heteasysteideevoornederland.nl.

]

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on Het Easyste idee voor Nederland!

 1. janne
  9 november 2010 at 15:19 (9 jaar ago)

  hahha wat grappig!!! Echt leuk!

  Beantwoorden
 2. Eline
  9 november 2010 at 17:26 (9 jaar ago)

  wat een ontzettend dom filmpje zeg :|

  Beantwoorden
 3. Lesley
  12 november 2010 at 11:39 (9 jaar ago)

  Hahah!! heel geestig…

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *