Filmpje: dagelijkse gezichtsroutine + babynijnen

In dit filmpje laat ik jullie mijn dagelijkse gezichtsroutine zien. Dus waarmee reinig ik mijn gezicht, welke producten gebruik ik vooraf aan de foundation en hoe en welke foundation gebruik ik? Dat laat ik dus allemaal in dit filmpje zien. En natuurlijk kon ik het niet laten om ook een filmpje met mijn babynijnen in het filmpje te plakken. Ze worden ook al zo groot en wat zijn het een schatjes…

[http://www.youtube.com/watch?v=LqYixDUXyaE]

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit filmpje vonden dus laat vooral een reactie achter!

78 Comments on Filmpje: dagelijkse gezichtsroutine + babynijnen

 1. laura
  28 november 2010 at 12:07 (12 jaar ago)

  leuk filmpje en je gebruikt veel mac producten! wel een mooi resultaat, wat zijn ze t6og schattig die konijntjes!! xoxo

 2. Veronique
  28 november 2010 at 12:41 (12 jaar ago)

  Handig filmpje 🙂
  Hoe duur is die prep + prime van mac eigenlijk?

 3. natasja
  28 november 2010 at 12:46 (12 jaar ago)

  leuk filmpje en weer erg leerzaam maar waar koop je die mac produkten waar je ook met ideal kan betalen kan je dat mij zeggen xx natasja

 4. Eline
  28 november 2010 at 12:52 (12 jaar ago)

  Die nijnen <3 lief!!! We hebben ongeveer dezelfde routine trouwens 🙂

 5. naz
  28 november 2010 at 13:49 (12 jaar ago)

  ahhh wat een schatje ben je toch .. echt lieff!!… super leuk filmpje .. maar wil je ook de rest van je routine laten zien ..?? .. ik zet je site zeker in m’n favorite’n .. 😀 ..

 6. shna
  28 november 2010 at 16:16 (12 jaar ago)

  Mooi resultaat joh 😀 Ik ga toch ook eens de beautyblender aanschaffen!
  En dat baby nijntje, zo lief, zou er zo een willen hebben 😀

 7. Manon
  28 november 2010 at 16:22 (12 jaar ago)

  Wat een lieve konijntjes en ik vind dit filmpje echt heel erg mooi. Dank je voor het delen 🙂

 8. natasja
  28 november 2010 at 16:27 (12 jaar ago)

  ik ga ook die beuthy blender kopen hij is handig

 9. Lisa
  28 november 2010 at 19:46 (12 jaar ago)

  Leuk filmpje ! En je babynijnen worden echt inderdaad met de dag schattiger en liever 😀

 10. janne
  28 november 2010 at 20:40 (12 jaar ago)

  Jeeeuujj leuk om te weten!! En wat zijn je babynijnen toch vreselijk schattig!!

 11. Hande
  28 november 2010 at 21:49 (12 jaar ago)

  aaagh, wat heb je toch een schattige baby konijntjes!
  je hebt een fijne stem voor filmpjes 🙂

 12. Mirjam
  28 november 2010 at 21:49 (12 jaar ago)

  Handig en leuk filmpje! Voor mij is het merk MAC gewoon te duur, dus ik gebruik andere producten. Wat zijn je konijntjes SUPER schattig! Ze zijn al vÊÊl groter geworden sinds je vorige filmpje! Ik wou nog even zeggen; ik kijk elke dag op je site, je doet het super goed! Ga zo door! 🙂

 13. alexandra
  28 november 2010 at 23:36 (12 jaar ago)

  Leuk filmpje; maar als ik t zo hoor; zou ik stoppen met het reinigen met een gel; gels drogen de huid nog eens extra uit; dus ik zou overstappen op een milk (foams moet je ook vermijden die zijn nog agressiever) en na het reinigen de huid weer herstellen met een lotion of een tonic (die herstelt de Ph waarde)
  sorry ik bedoel dit trouwens niet verkeerd of als kritiek; maar door wat je zegt over je droge huid; is dat misschien prettiger

 14. Mariska
  28 november 2010 at 23:50 (12 jaar ago)

  Leuke filmpje.. zelf heb ik een probleem ik doe altijd primer van Gosh op mijn gezicht en daarna foundation.. maar ik doe nooit oogschaduw op dus foundation moet daar ook vanwege de verschil.. Ik poeder dit altijd af.. maar het probleem sinds een tijdje als ik mijn make up op heb gaat het bij mijn ogen schilferen en komt in het bekende oograndje te zitten.. Moet ik daarvoor toch nog oogschaduw basis opdoen?

 15. Sanne van Huis
  29 november 2010 at 11:59 (12 jaar ago)

  @Natasja ik koop mijn MAC producten in de winkel dus ik zou eigenlijk niet weten waar je het online zou kunnen bestellen. En MAC online kopen is ook niet echt een aanrader want heel vaak is het nep. Dus ik zou het eerder in een MAC winkel kopen.

  @Alexandra Ja ik denk ook wel dat je gelijk hebt idd. De gel is ook bijna op en ik ga dan ook idd een reinigingsmelk gebruiken, dit is vooral in de winter voor mij beter. En voor mijn blog is het sowieso leuk om veel verschillende producten te testen. Dank je wel voor je tip 😉

  @Mariska Wat je idd zou kunnen proberen is een oogschaduwbasis gebruiken. Mijn oogleden zijn namelijk ook vaak wat vetter en dan glijdt het als ware het eraf. Met een oogschaduwbasis kun je dit wel voorkomen en blijft je foundation ook op je oogleden zitten.

 16. Eva!
  30 november 2010 at 22:03 (12 jaar ago)

  leuk filmpje weer, zoals altijd! en wat worden de konijntjes groot!

 17. natasja
  2 december 2010 at 13:47 (12 jaar ago)

  nou ik heb nu eindelijk ook de beuathyblender hij is wel klein hoor vind hem wel grapig

 18. Kelly
  6 december 2010 at 22:30 (12 jaar ago)

  Kun je onder het filmpje misschien even de namen van de producten (en prijs en plek van aankoop) benoemen? :$
  Dat scheelt mij/ons namelijk weer veel zoekwerk!

  en aaaaaaahh wat een enorm schattige konijntjes!
  Inderdaad jammer dat je ze weg moet doen he 😉

 19. Sanne van Huis
  6 december 2010 at 22:32 (12 jaar ago)

  @Kelly ik ga het morgen even onder het filmpje zetten! Bedankt voor de tip 🙂

 20. Kim
  29 december 2010 at 15:51 (12 jaar ago)

  zo”n filmpje is wel handig(voor mij in iedergeval)ik gebruik zelf nog niet zo lang make-up,
  dus vind het altijd wel fijn om naar een filmpje te kijken waar ik ken zien hoe of wat…

  die Beautyblender is ook wel ideaal denk ik zelf zo ken je het makkelijk over je gezicht smeren…
  ik heb zelf ook als ik foundation dat ik er te veel op doe dus de Beautyblender zou goed van pas komen…

  PS de konijntjes zijn echt zo schattig…
  geniet er nog lekker even van (nu kan het nog;))

  groetjes