Fab fashion voor trendy en betaalbare kleding

Inmiddels weet iedereen dat ik echt dol ben op webshoppen en ik doe dit dan ook veelvuldig. Ik ben altijd op zoek naar  leuke online shops op het World Wide Web en ik heb er weer eentje gevonden, namelijk: Fab Fashion. Fab Fashion is een webshop waar je exclusieve kleding en accessoires kunt bestellen. Nu denk je meteen dat Fab Fashion heel duur is maar dat is zeker niet het geval.

Fab fashion volgt de laatste trends en dat zie je terug in de collectie die ze verkopen. Naast dat ze een trendy collectie aanbieden is het ook nog eens heel betaalbaar. Fab Fashion koopt van hetzelfde niet heel veel in, waardoor het exclusief blijft en kleine kans dus dat je iemand in hetzelfde ziet rondlopen. Wekelijks worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd, waardoor de shop altijd up to date blijft.

Maar Fab Fashion heeft nog meer te bieden. Zo hebben ze ook een kledingparty op locatie. Hier kun jij met bijvoorbeeld een groep vriendinnen gezellig de collectie bekijken en passen.Voor meer informatie kun je even op de site kijken.

Je kunt wanneer je iets besteld op twee manieren betalen, via bankoverschrijving en iDeal. Over het algemeen is de levertijd 2-3 dagen en dat vind ik erg snel. Wat ik ook erg kan waarderen aan Fab Fashion is dat je in je account je order en verzendstatus kan bekijken. Zo weet je altijd wanneer het pakketje verstuurd wordt en wanneer je het thuis kunt verwachten.

Ik ben erg fan van deze shop en mijn favorieten zijn vooral de tops en de schoenen. Bekijk hier de webshop en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt?

82 Comments on Fab fashion voor trendy en betaalbare kleding

 1. Lisa
  12 november 2010 at 14:54 (12 jaar ago)

  Mooie kledij ! 🙂

 2. Amber
  12 november 2010 at 15:00 (12 jaar ago)

  Gave webshop zeg! 😀 Erg leuke kleding.

 3. Leonie
  12 november 2010 at 15:18 (12 jaar ago)

  Mooi! Maar nog best prijzig

 4. janne
  12 november 2010 at 16:07 (12 jaar ago)

  gave webshop zeg!! Ik vind de grijze pumps, de jas en de broek heel mooi!

 5. Eline
  12 november 2010 at 16:41 (12 jaar ago)

  die pumps zijn mooi!

 6. Madelief
  13 november 2010 at 16:03 (12 jaar ago)

  Mooie kleding! Ik heb nog wel een leuke webshop voor je trouwens. Kenzaa. Ik heb er nog niets besteld maar ze hebben echt mooie dingen.