Dertien dingen die je nog niet van mij weet…

Ik was laatst op de website van Misslipgloss waar ik trouwens elke dag wel te vinden ben. En ik zag een hele leuke tag. Een 13 dingen tag die je nog niet van mij weet. Dit vond ik zo’n leuke tag dat ik dacht deze ga ik overnemen. Ook omdat jullie mij zo misschien nog beter kunnen leren kennen.

Dus hierbij 13 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet van mij weet:

 1. Dat ik helemaal nooit alcohol drink. Ik voel me hier niet prettig bij en ik wil graag de controle houden over mezelf. Eerder heb ik wel eens alcohol gedronken maar ik vond dit nooit echt heel relaxed. Ik ben trouwens nog nooit dronken geweest en dat wil ik ook graag zo houden.
 2. Dat ik een pony heb. Misschien heb je het wel een keertje op Twitter of op mijn blog meegekregen. Nu moet je niet denken aan een shetland maar gewoon een grote pony waar ik prima op kan rijden. Haar naam is Bentley en zij is echt mijn grote lieverd!
 3. Dat ik samenwoon met mijn lieve vriendje. We hebben een super knus appartementje in de binnenstad van Groningen waar we ons helemaal thuis voelen.
 4. Dat ik altijd ga niezen wanneer ik mijn wenkbrauwen epileer. Heel vreemd maar het gebeurt altijd! Hebben meer mensen hier last van of ben ik echt de enige?
 5. Dat ik toen ik een blog begon helemaal niet wist dat er zo ontzettend veel blogs bestonden. Dat ontdekte ik pas toen ik zelf aan het bloggen was. Zo is eigenlijk ook echt de liefde voor beauty ontstaan door leuke blogs zoals: MissLipgloss, Beautygloss en Beautylab. Wist ik veel dat er zoveel waren? En nu bezoek ik dagelijks zo ontzettend veel verschillende blogs!
 6. Dat ik een jaar kunstacademie heb gedaan, maar dat ik dit zo zweverig vond dat ik na een jaar dacht, laat ik er maar mee stoppen want hier word ik niet gelukkig van!
 7. Dat ik een hekel heb aan koken. Gelukkig vindt mijn vriendje het erg leuk dus dat komt goed uit. Bakken daarentegen vind ik wel heel leuk om te doen.
 8. Dat ik heel graag Gossip Girl en The Kardashians kijk. Lekker veel drama is op zijn tijd namelijk best wel fijn!
 9. Dat ik (lang geleden) als bijbaan krant abonnementen heb verkocht en leden heb geworven voor verschillende goede doelen. Ja ik was zo’n vervelende straatverkoper!
 10. Dat ik laatst ben begonnen met breien en dat ik het stiekem best wel heel erg leuk vind (dit klinkt zo suf) Ik ben nu bezig met een sjaal voor mijn vriendje. Er zitten hier en daar wat gaatjes in, maar ach je moet ook wel zien dat ik het zelf heb gemaakt natuurlijk!
 11. Dat ik soort van ‘verslaafd’ ben aan geurkaarsjes. Bijna elke dag staat er wel een kaarsje te branden en ik denk dat ik dit van mijn moeder heb overgenomen.
 12. Dat ik enorme vliegangst heb! Ik ben een keertje naar Gran Canaria geweest en ik heb in het vliegtuig echt doodsangsten uitgestaan. We hadden super veel turbulentie en een dame naast me was ook super bang. Ze ging ook nog eventjes vertellen dat ze een jaar ervoor een noodlanding had gemaakt, lekker dan! Ik ga vast ooit wel weer een keertje vliegen want het lijkt me wel super leuk om meer van de wereld te zien.
 13. En dan ten slotte, dat ik erg blij en gelukkig ben met mijn blog en mijn bezoekers.

Misschien heb je na het lezen van dit artikel nog meer vragen aan me? Dat komt goed uit want ik heb Formspring en daar kun je alles wat je nog van mij wil weten aan me vragen.

En trouwens voor iedereen die deze tag ook leuk vindt, je mag de tag gewoon overnemen.