Uitslag van de Sans-online.nl winactie!

Het afgelopen maand had ik een super leuke winactie samen met Sans. De opdracht was om een mooi setje kleding bij elkaar te zoeken en hier een collage van te maken. In het begin stroomden de inzendingen binnen en ik moest keihard werken om dit allemaal online te zetten. Voor mij was deze winactie ook voor het eerst en hier en daar moest ik wat aanpassingen doen, maar uiteindelijk is alles op rolletjes gelopen en ben ik hartstikke tevreden.

Er kon natuurlijk gestemd worden op de inzendingen en dit werd dus ook heel veel gedaan. Al snel waren er een paar meiden die nek aan nek aan het strijden waren voor de meeste stemmen. Het artikel is ook de meest bekeken artikel ooit op mijn blog, het is namelijk meer dan twintigduizend keer bekeken!

Maar ik ga jullie natuurlijk niet langer in spanning houden. De strijd om de meeste stemmen ging eigenlijk tussen twee meiden namelijk A en Rachida maar uiteindelijk, met een verschil van vier stemmen heeft A met maar liefst 315 stemmen de Sans cheque t.w.v. €150,- gewonnen! En dan heb ik natuurlijk ook nog de cheque t.w.v. €75,- en deze heb ik zelf uitgekozen. Ik heb 8 inzendingen uitgekozen die ik het leukste vond namelijk die van: Yvon, Pia, Lotte, Anke, Renee, Aline en Maike, Elien, Samira. Iedereen heeft natuurlijk heel erg zijn best gedaan, maar goed ik moest kiezen. Ik ben naar random.org gegaan, heb iedereen een nummertje gegeven en uiteindelijk is Elien de winnaar geworden! A en Elien ik wil jullie feliciteren en jullie mogen mij even een mailtje sturen met je mail adres en alle andere meiden super bedankt voor het meedoen!

9 Comments on Uitslag van de Sans-online.nl winactie!

 1. Emma
  22 oktober 2010 at 15:27 (10 jaar ago)

  gefeliciteerd!:)

  Beantwoorden
 2. A.
  22 oktober 2010 at 15:33 (10 jaar ago)

  Woooooooow ben echt blij!
  Dankjewel!!!

  Beantwoorden
 3. Renée
  22 oktober 2010 at 16:12 (10 jaar ago)

  gefeliciteerd !

  Beantwoorden
 4. Sanna
  22 oktober 2010 at 18:45 (10 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!! Komen jullie mij ook nog even feliciteren op mijn site?? :P

  Beantwoorden
 5. Tam.
  24 oktober 2010 at 15:52 (10 jaar ago)

  Gefeliciteerd meiden!

  Beantwoorden
 6. Elien
  25 oktober 2010 at 16:43 (10 jaar ago)

  :D woow! Dankjewel! Ik kan het echt nog altijd niet geloven ;)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *