Scrapbook: oktober inspiration met items van Sans-online.nl!

En de maand oktober is al weer aangebroken en de herfst is dus nu echt officieel begonnen. Toch is het op dit moment hartstikke mooi weer en hoef je voorlopig nog geen dikke jas aan. Door mijn eigen winactie geinspireerd geraakt leek het me wel leuk om een scrapbook te maken met items van Sans. Alleen de schoenen en de nagellakjes koop je via Eyeko.com en Invito. Ik heb gekozen voor een niet al te warme outfit. Blazers zijn hot en daarom vond ik dat deze niet kon ontbreken in dit setje. En ik ben echt helemaal verliefd op de sjaal, die ziet er zo lekker warm uit!

Ik vind het een erg leuk setje en ik zou het zo willen dragen. Op dit moment heb ik een hele leuke winactie waarmee je een kledingbon van Sans t.w.v. 150 en 75 Euro kan winnen. Klik hier om mee te doen of om op de ingezonden afbeeldingen te stemmen. Laat je niet ontmoedigen doordat misschien sommige al heel veel stemmen hebben, iedereen krijgt twee weken om zoveel mogelijk stemmen te halen. En je mag allerlei manieren bedenken om stemmen te krijgen, dus bijvoorbeeld via je eigen blog, social media, forums etc. Heel veel succes!