Samenwerking tussen Johnny Knoxville & Palladium

Ik kan me nog herinneren dat de Palladium schoenen helemaal hip waren, en nu zijn ze helemaal terug van weggeweest. Je kunt ze nog steeds herkennen aan de zool en het zijn stoere stappers die zeker niet misstaan onder een casual outfit.

En nu heeft Johnny Knoxville ( ja die ene van Jackass) in samenwerking met Palladium een documentaire gemaakt ‘ Detroit Lives’ waarin hij laat zien dat de stad meer is dan grillig en kil. Hij doet dit niet alleen want hij krijgt hulp van: Detroit The Dirt- boms, hip hop artiest Black Milk en restaurateur Phil Cooley, allemaal mensen afkomstig uit Detroit. Deze documentaire bestaat uit drie afleveringen van een half uur. Al gauw ontdekt Johnny dat de stad meer is dan wat wij denken, het blijkt een plek te zijn voor jonge ondernemers en artiesten die de stad zien als een plek waar ze zich kunnen ontplooien. Een nieuwe jonge generatie die elkaar inspireert en langzaam van Detroit weer een echte stad maakt.

Benieuwd geworden naar de documentaire, bekijk het filmpje hieronder! En voor meer informatie kijk je op http://www.palladiumboots.nl.

103 Comments on Samenwerking tussen Johnny Knoxville & Palladium

 1. Eline
  14 oktober 2010 at 22:36 (12 jaar ago)

  Palladiums in het donkerblauw zijn echt tof!

 2. Romy
  15 oktober 2010 at 10:42 (12 jaar ago)

  Leuke schoenen heeft palladium! Ik heb nog een paar staan thuis misschien toch maar weer uit de kast halen!

 3. Hassankhan
  31 oktober 2010 at 12:27 (12 jaar ago)

  Wauw, ik vindt Palladiums helemaal trendy!:)