Mag ik jouw mening over WeAreFashion?

Hallo bezoekers, ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening over mijn blog. Ik ben nu al een tijdje bezig, bijna alweer anderhalf jaar en ik zie elke maand mijn bezoekersaantallen groeien en ben daar natuurlijk super blij mee! Ook merk ik dat sommige artikelen meer in de smaak vallen dan anderen. Omdat ik graag wil dat WeAreFashion blijft groeien, wil ik heel graag jullie mening weten over mijn blog.

Dus wat kan beter, wat vind je goed, welke artikelen wil je meer zien, welke artikelen zijn minder leuk, willen jullie meer persoonlijke artikelen of vind je het al heel persoonlijk etc. Dus ik wil vragen aan al mijn bezoekers om een reactie achter te laten, zodat ik kan zorgen dat mijn blog alleen maar beter gaat worden.Dus meiden (en misschien heren?) drop je mening!

16 Comments on Mag ik jouw mening over WeAreFashion?

 1. Manon
  30 oktober 2010 at 16:55 (10 jaar ago)

  Ik vind dat je een hele leuke site hebt. Je schrijft heel erg fijn, dus het is fijn om je stukjes te lezen. Ik zeg, keep up the good work;-)

  Beantwoorden
 2. Lisa
  30 oktober 2010 at 17:31 (10 jaar ago)

  Vind vooral je reviews en scrapbook leuk dus wanneer je zeg maar verschillende kledij merken met elkaar mixt zeg maar :D En outfit of the day vind ik ook leuk :)

  Beantwoorden
 3. Lisanneleeft
  30 oktober 2010 at 18:20 (10 jaar ago)

  Volgens mij is jouw site leuk als je schrijft over wat jij leuk vindt :) En ik vind meer persoonlijke dingen leuk, maar ik weet niet of de rest van je bezoekers er ook zo over denkt :P

  Beantwoorden
 4. Eline
  30 oktober 2010 at 18:28 (10 jaar ago)

  Ik vind je sit eleuk maar merk dat ik niet zo vaak een reactie achterlaat omdat ik he theel irritant vind om telkens alles opnieuw in ter moeten vullen (j aik ben lui) Dus dat is een puntje van kritiek :)

  Beantwoorden
 5. shna
  30 oktober 2010 at 18:43 (10 jaar ago)

  Ja ik vind het ook heel vervelend om elke keer mijn naam opnieuw in te vullen..
  Vind je filmpjes heel leuk!

  Beantwoorden
 6. Tamara
  30 oktober 2010 at 22:50 (10 jaar ago)

  Ik vind dit echt een kei leuke site:D
  Ik vind het nieuwe artikel “versus”heel leuk:D
  dat maakt het zeker nog een beetje leuker:D
  ook vind ik het fijn dat je ook budget producten reviewt:D

  en eigenlijk heb ik geen kritiek:D

  Beantwoorden
 7. laura
  31 oktober 2010 at 11:38 (10 jaar ago)

  ik vindt jouw site superleuk hoe dees nu is, ik vindt persoonlijke artikels niet zo leuk om te lezen, en ik vind de filmpjes juist wel leuk ook hou ik van budget makeuppies en tutorials
  wil je een makeup stash filmpje maken??

  Beantwoorden
 8. Annelies
  31 oktober 2010 at 14:45 (10 jaar ago)

  Ik vind het een hele leuke site! vooral de artikels van stylepages en budget enzo:) oftewel de shoptips!
  ga zo door!

  Beantwoorden
 9. Sanne van Huis
  31 oktober 2010 at 17:47 (10 jaar ago)

  @Eline en shna Idd dat is ook best irritant en daarom gaat mijn vriendje (die onderhoud mijn blog) er deze week aan werken zodat hopelijk in de toekomst je niet elke keer weer opnieuw hoeft in te vullen :) Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 10. Sisier
  1 november 2010 at 18:50 (10 jaar ago)

  dat steeds opnieuw invullen vind ik ook een beetje irritant ja hihi.
  Ik vind het leuk dat je echt met enthousiasme bezig bent en probeert niet ergens over te schrijven wat al 100x voorbij is gekomen :)

  Beantwoorden
 11. Desi
  1 november 2010 at 20:38 (10 jaar ago)

  wauw. ik vind vooral de vormgeving van je website echt super mooi. Dit is pas de eerste keer dat ik kom, maar ik kom zeker terug. Je site ziet er super professioneel uit!

  Beantwoorden
 12. Sanne van Huis
  1 november 2010 at 20:54 (10 jaar ago)

  @ alle meiden dank voor jullie reactie! Ik vind het erg leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn en dat doet me super goed! Aan het steeds invullen bij het reageren wordt vanavond gewerkt, dus ik hoop dat het gaat lukken. Ik denk dat het kan zorgen dat ik meer reacties ga krijgen. Zelf vind ik het ook best wel irritant als ik het steeds opnieuw moet doen, dus ik begrijp de opmerkingen heel goed!

  En meiden die nog niet hebben gereageerd en ook graag hun mening kwijt willen..kom maar door! :)

  Beantwoorden
 13. Willeke
  2 november 2010 at 15:19 (10 jaar ago)

  Ik heb geen kritiek voor je!
  Je hebt echt een superblog =)
  Wat ik even zeggen wil: Ik vind je scrapbooks echt geweldig! <3

  Beantwoorden
 14. Hilde
  2 november 2010 at 21:23 (10 jaar ago)

  Hee,ik volg je site al een tijdje,maar laat eigenlijk nooit een reactie achter. Maar ik lees je stukken met veel plezier. Wat ik ook echt een pluspunt vind is de vormgeving, bijvoorbeeld hoe je je foto’s bewerkt (bijv. bij het catrice wishlist artikel, of bij het leopart prints artikel) Dat vind ik echt mooi en goed van je! Ook je nieuwe artikel ‘versus’ vind ik erg leuk. Ik waardeer het ook dat je om onze mening vraagt en er ook echt iets mee doet. Kortom, goed bezig en ga vooral zo door! xxx

  Beantwoorden
 15. Sanne van Huis
  3 november 2010 at 19:08 (10 jaar ago)

  Meiden wat een leuke en lieve reacties allemaal, dank daarvoor! :D

  Beantwoorden
 16. lisae
  28 november 2010 at 20:58 (10 jaar ago)

  Dit is een buitengewoon veelzijdige site, Sanne.
  Heel uniek. Leuk! Ga zo door!
  ^_^

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *