Look-a-Like: Teddy pendant necklace

In dit item zoek ik twee soortgelijke artikelen in uiteenlopende prijzen, zo kun je zien dat wanneer je iets beter zoekt vaak voor veel minder ‘hetzelfde’ product kunt kopen.

Dit keer een schattige ketting met een teddy eraan. Ik vind het echt een super schattig accessoire maar de real one vind ik toch net wat te duur voor een ketting. Daarom ben ik op zoek gegaan en kwam ik terecht bij welikefashion.com waar je voor heel wat minder deze ketting kunt kopen. Misschien vind je het nog steeds een beetje aan de dure kant, maar je hebt voor dat geld wel een bijzondere ketting die vast niet veel mensen dragen…

105 Comments on Look-a-Like: Teddy pendant necklace

 1. Romy
  13 oktober 2010 at 17:56 (12 jaar ago)

  Wat schattig, alleen de goedkope vind ik best wel duur maar wel goed gevonden. Leuke site dit trouwens 😀

 2. Jolene
  13 oktober 2010 at 23:58 (12 jaar ago)

  ….hé. Ik was een paar dagen terug bij de Primark en daar hing bij de sieraden ook een kettinkje met zo’n beertje er aan. Geen idee meer hoe duur hij was, maar sowieso goedkoper dan die 69,95 haha.

 3. Annet
  15 oktober 2010 at 15:05 (12 jaar ago)

  Die kettingen zijn echt leuk!!

 4. Sanne van Huis
  17 oktober 2010 at 18:32 (12 jaar ago)

  @Sisier Ik vind het lief dat je men er op wijst maar het is wel een beetje spam..:) dus voor de volgende keer liever niet..

 5. Sisier
  17 oktober 2010 at 19:28 (12 jaar ago)

  ok sorry, ik dacht dan kunnen mensen er een foto bij zien omdat de primark zelf geen website heeft met hun artikelen maar haal het anders maar weg hoor, dat was niet mijn bedoeling.

 6. Sanne van Huis
  17 oktober 2010 at 19:43 (12 jaar ago)

  @Sisier Het geeft ook niet voor 1 keertje hoor en ik snap ook wel waarom, maar ik probeer het een beetje te voorkomen omdat misschien dan andere mensen het ook allemaal gaan ‘spammen’ en dan loopt het wel een beetje uit de hand 🙂 Dus het is echt niet vervelend bedoeld!

 7. nniennke
  16 december 2010 at 01:06 (11 jaar ago)

  Leuke site! Weet je toevallig ook een mooie namaak van de Burberry trenchcoat? In de kleur camel/beige?