Koop jij dit jaar ook een Artbag van Stop Aids Now?

Ik heb in het verleden voor Stop Aids Now gewerkt en ik heb nog steeds heel veel met dit goede doel. Elk jaar komen ze rond 1 december (Wereld Aids dag) met een mooie Artbag. Vaak zijn deze tassen ontworpen door modeontwerpers, illustrators, kunstenaars etc. Dit jaar zijn er weer drie tassen ontworpen door: Blond Amsterdam, Spijkers en Spijkers en Keith Haring.

Je kunt wel stellen dat Aids een wereldwijd probleem is, elke dag worden rond de vijftienduizend mensen besmet met het HIV-Virus en dit is dus erg veel. Vooral in ontwikkelingslanden worden voornamelijk jonge mensen getroffen, die in de bloei van hun leven zijn en eigenlijk de toekomst van zo’n land zijn. Dit lijkt me dus des te meer redenen om een Artbag te kopen!

Dit jaar hebben dus Blond Amsterdam, Spijkers en Spijkers en Keith Haring een mooie tas ontworpen die jij voor slechts 5 Euro kunt kopen. Ik vind ze dit jaar super en ik denk dat ik dit jaar ga voor eentje van Blond Amsterdam. Het zijn handige tassen waar je goed boodschappen mee kunt doen. Ze zijn dit jaar te koop vanaf 27 november bij o.a. Alle Bijenkorf vestigingen, alle V&D vestigingen, Bruna, Fairtrade en Wereldwinkels en Cinderella schoenen. Heb jij in het verleden wel eens een Artbag gekocht, en/of ga je er dit jaar ook eentje kopen?

90 Comments on Koop jij dit jaar ook een Artbag van Stop Aids Now?

  1. Melanie
    24 oktober 2010 at 16:01 (12 jaar ago)

    ik vindt die artbags altijd zo leuk.Goed dat je er aandacht aan schenkt! Ik ga denk ik die van Blond kopen die vind ik echt schattig.

  2. Lisa
    1 december 2010 at 14:45 (12 jaar ago)

    Die middelste tas is best leuk 🙂