Dit is mijn allereerste make-up filmpje en ik moet zeggen, ik vind het wel een beetje spannend. In dit filmpje laat ik zien hoe ik een blauwe ooglook maak en daarmee laat ik zien dat blauw niet per se ‘fout’ hoeft te zijn. De make-up producten die ik gebruik zijn allemaal van het merk Gosh en de reden is omdat ik dit filmpje ook ingestuurd heb voor een wedstrijd. Je kunt met deze wedstrijd een make-up filmpje insturen waarbij je producten van Gosh gebruikt en daarmee kun je een super gave prijzen winnen. En natuurlijk kun jij ook meedoen (nog tot 17 oktober), dus mocht je wat meer informatie willen kijk dan even op de site van de Kruidvat. Mocht ik geselecteerd worden door de jury laat ik dit jullie natuurlijk weten.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn allereerste make-up tutorial vinden en laat dan ook vooral een reactie achter!

[http://www.youtube.com/watch?v=5Q1ox7KvRhE]

De producten die ik allemaal heb gebruikt  voor deze look zijn:

  • Gosh Show Me Volume mascara
  • Gosh X-ceptional Wear foundation
  • Gosh Kohl potlood zwart
  • Gosh Trio Eyeshadow ‘Golden Sea’
  • Gosh Velvet Touch Eye Primer (komt nog een review over)
  • Gosh Lipgloss Brillant 89