Filmpje: Make-up tutorial met Gosh producten

Dit is mijn allereerste make-up filmpje en ik moet zeggen, ik vind het wel een beetje spannend. In dit filmpje laat ik zien hoe ik een blauwe ooglook maak en daarmee laat ik zien dat blauw niet per se ‘fout’ hoeft te zijn. De make-up producten die ik gebruik zijn allemaal van het merk Gosh en de reden is omdat ik dit filmpje ook ingestuurd heb voor een wedstrijd. Je kunt met deze wedstrijd een make-up filmpje insturen waarbij je producten van Gosh gebruikt en daarmee kun je een super gave prijzen winnen. En natuurlijk kun jij ook meedoen (nog tot 17 oktober), dus mocht je wat meer informatie willen kijk dan even op de site van de Kruidvat. Mocht ik geselecteerd worden door de jury laat ik dit jullie natuurlijk weten.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn allereerste make-up tutorial vinden en laat dan ook vooral een reactie achter!

[http://www.youtube.com/watch?v=5Q1ox7KvRhE]

De producten die ik allemaal heb gebruikt Β voor deze look zijn:

 • Gosh Show Me Volume mascara
 • Gosh X-ceptional Wear foundation
 • Gosh Kohl potlood zwart
 • Gosh Trio Eyeshadow ‘Golden Sea’
 • Gosh Velvet Touch Eye Primer (komt nog een review over)
 • Gosh Lipgloss Brillant 89

98 Comments on Filmpje: Make-up tutorial met Gosh producten

 1. Elsemieke
  12 oktober 2010 at 17:52 (12 jaar ago)

  Superleuke tutorial. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren, alleen zit je er soms een beetje met je hand voor. Je zegt trouwens heel vaak ‘eigenlijk’. Haha, viel me op πŸ˜‰

 2. Sanne van Huis
  12 oktober 2010 at 17:54 (12 jaar ago)

  @Elsemieke dank je voor je reactie, idd op beide punten betrapte ik mezelf ook al op en ik ga er de volgende keer zeker op letten πŸ™‚

 3. Eline
  12 oktober 2010 at 19:37 (12 jaar ago)

  Ik hoop voor je dat je wint!

 4. janne
  12 oktober 2010 at 21:43 (12 jaar ago)

  Erg leuk om te zien! Ik zou het zelf nooit dragen maar dat maakt niet uit…haha!

 5. Kelly
  12 oktober 2010 at 23:46 (12 jaar ago)

  Heel leuk gedaan hoor!
  Nou is mijn vraag natuurlijk wat die producten kosten?
  En is die foundation echt goed, of zeg je dat alleen maar ‘voor het filmpje’?
  Ik zoek namelijk al eeuwen naar de goede foundation! haha

 6. anna
  13 oktober 2010 at 13:51 (12 jaar ago)

  Oh je praat echt zo leuk πŸ˜€

 7. laura
  13 oktober 2010 at 16:23 (12 jaar ago)

  leuke look, en duidelijk uitgelegd!! zkr voor herhaling vatbaar!

 8. Sanne van Huis
  14 oktober 2010 at 12:34 (12 jaar ago)

  @Kelly de foundation is best wel fijn alleen wanneer je last hebt van een droge huid zou ik het niet zo snel aanraden, omdat deze vrij ‘ droog’ is. Het is niet een hele dekkende foundation maar geeft een mooi natuurlijk effect en blijft mij goed zitten gedurende de dag, Maar als je bijvoorbeeld weer last hebt van een vettige huid kan dit weer heel anders zijn. De prijzen weet ik niet uit mijn hoofd maar het is te vergelijken met merken zoals: Rimmel en L’Oreal (bij de Kruidvat hebben ze nu 30% korting op Gosh deze week)

 9. harmageddon
  5 november 2010 at 14:16 (12 jaar ago)

  Hee,
  Mooi en duidelijk filmpje! En ik vergelijking tot andere filmpjes is dit een van mijn favoriet je zegt er niet teveel poes-pas bij maar gewoon waar het om draait! Mijn complimenten en ik kijk uit naar je volgende filmpje πŸ™‚

 10. Janique
  30 maart 2011 at 19:36 (11 jaar ago)

  Hoi!

  Haha toevallig heb ik gisteren echt de hele gosh collectie bijna gekocht omdat er 85% korting was.
  Heb ik dus mooi even van geprofiteerd=)
  Meteen deze look nagemaakt.
  Maar toch is ie bij mij, voor mijn gevoel, veel heftiger..
  En dat zwart vind ik bij mij niet mooi, ben ik ook niet gewend.
  Bij jou vindt ik het wel heel erg mooi!
  Ik ga veel oefenen!

  Leuke site ook!