Uitslag winactie WeAreFashion Goodiebag!

Vandaag 1 september is de dag dat ik bekend ga maken wie de felbegeerde goodiebag heeft gewonnen. Er zijn ontzettend veel reacties binnengekomen en eigenlijk had ik dit helemaal niet verwacht. Het is natuurlijk wel een hele leuke prijs, maar ik heb nog nooit op een artikel 80 reacties gehad. Dus ik wil iedereen die mee heeft gedaan heel erg bedanken. Ik vond het erg leuk om te zien wat jullie reacties waren en ik dacht dit wordt nog lastig, want ik kan maar één iemand blij maken met deze goodiebag. Maar ja er kan er maar één de winnaar zijn!

Naast dat ik jullie allemaal wil bedanken wil ik nogmaals de bedrijven die de producten beschikbaar hebben gesteld ook bedanken. Maar nu ga ik toch echt bekend maken wie deze mooie goodiebag heeft gewonnen. Ik had vannacht alle namen een nummertje gegeven en met random.org heb ik de uiteindelijke winnaar getrokken en diegene die ik mag feliciteren is:

Van harte gefelicteerd en ik wens je heel veel plezier met alle artikelen die in de goodiebag zitten. Je mag je adresgegevens sturen naar info@wearefashion.nl en dan stuur ik de goodiebag zo snel mogelijk naar je op!

Voor de andere mensen, wees niet getreurd, vanavond komt er al weer een nieuwe winactie online en misschien heb je dan meer geluk.

En wegens het grote succes ben ik alweer bezig met het regelen van een andere goodiebag en deze winactie staat gepland voor in november, dus blijf mijn blog volgen!

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Uitslag winactie WeAreFashion Goodiebag!

 1. Kim
  1 september 2010 at 13:44 (9 jaar ago)

  Gefeliciteerd amber!!

  Beantwoorden
 2. Kathy
  1 september 2010 at 13:51 (9 jaar ago)

  Amber, gefeliciteerd met het winnen van deze super gave goodiebag! Veel plezier ermee ^-^

  Beantwoorden
 3. Amber
  1 september 2010 at 15:21 (9 jaar ago)

  Waaaat serieus! :O Ooooh wat ontzettend gaaf! Ik ga gelijk mailen! :D

  Beantwoorden
 4. kimberley_ve
  1 september 2010 at 15:21 (9 jaar ago)

  gefeliciteerd:D:D

  Beantwoorden
 5. Eline
  1 september 2010 at 15:40 (9 jaar ago)

  Gefelicteerd amber! Geniet ervan!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *