Koop de Pink Ribbon geluksarmband 2010

Oktober staat zoals jullie misschien wel weten in het teken van Pink Ribbon en zij zijn een organisatie die strijdt tegen borstkanker. Helaas worden steeds jongere meiden getroffen door deze vorm van kanker en als je je bedenkt dat 1 op de 8 meiden borstkanker krijgt, vind ik het belangrijk om hier wel even aandacht aan te schenken.

En jammer genoeg krijgt waarschijnlijk iedereen in zijn of haar omgeving ermee te maken. Pink Ribbon zet zich in en zorgt bijvoorbeeld dat het geld wat zij ontvangen naar meer en betere onderzoeken gaat zodat borstkanker in een vroegere stadium ontdekt kan worden. Het mooie is dat iedereen een bijdrage kan leveren, en je hoeft niet meteen donateur te worden maar je kunt door een hippe armband te kopen Pink Ribbon steunen. Jij hebt dan een mooi geluksarmband en tegelijkertijd steun je een heel mooi doel.

Ik weet in iedergeval wat ik ga kopen deze maand en ik ben benieuwd wie met mij? Bekijk hier de site van Pink Ribbon en bekijk hoe en waar je de de mooie geluksarmband kunt kopen!