Koop de Pink Ribbon geluksarmband 2010

Oktober staat zoals jullie misschien wel weten in het teken van Pink Ribbon en zij zijn een organisatie die strijdt tegen borstkanker. Helaas worden steeds jongere meiden getroffen door deze vorm van kanker en als je je bedenkt dat 1 op de 8 meiden borstkanker krijgt, vind ik het belangrijk om hier wel even aandacht aan te schenken.

En jammer genoeg krijgt waarschijnlijk iedereen in zijn of haar omgeving ermee te maken. Pink Ribbon zet zich in en zorgt bijvoorbeeld dat het geld wat zij ontvangen naar meer en betere onderzoeken gaat zodat borstkanker in een vroegere stadium ontdekt kan worden. Het mooie is dat iedereen een bijdrage kan leveren, en je hoeft niet meteen donateur te worden maar je kunt door een hippe armband te kopen Pink Ribbon steunen. Jij hebt dan een mooi geluksarmband en tegelijkertijd steun je een heel mooi doel.

Ik weet in iedergeval wat ik ga kopen deze maand en ik ben benieuwd wie met mij? Bekijk hier de site van Pink Ribbon en bekijk hoe en waar je de de mooie geluksarmband kunt kopen!

126 Comments on Koop de Pink Ribbon geluksarmband 2010

 1. Leoiine
  29 september 2010 at 22:41 (13 jaar ago)

  Ik vind de armbandjes van vorig jaar mooier. Maar het gaat natuurlijk om het goede doel 😉

 2. Laura
  29 september 2010 at 22:42 (13 jaar ago)

  Hijs nice!
  Misschien ga ik hem ook wel halen, eerst maar eens in het echt bekijken bij de etos xD!

 3. Lisanneleeft
  29 september 2010 at 22:47 (13 jaar ago)

  Wat een leuke armband zeg! hoe duur is ie?

 4. Jolien
  30 september 2010 at 08:01 (13 jaar ago)

  Leuk en goed dat je hier even aandacht aan besteed!
  Zag in de webshop van Pink Ribbon nog een heleboel andere leuke spulletjes waarmee je dit goede doel kunt steunen.
  Tashangers en zelfs laarzen hihi..;)

 5. Madelief
  30 september 2010 at 16:32 (12 jaar ago)

  Ik heb ‘m net gekocht en ik vind hem echt superleuk! Het enige nadeel is, is dat ie een beetje groot is maar ik heb wel een smalle pols dus tja… Ik heb de mijne bij de Blokker gekocht maar ik denk dat ik morgen of zaterdag nog even bij de Etos ga kijken voor de Tashanger (die zag er op de website namelijk ook superleuk uit!)

 6. Sanne van Huis
  30 september 2010 at 16:44 (12 jaar ago)

  @ Lisanneleeft volgens mij kost de armband op de afbeelding €9,95

 7. Lisanneleeft
  5 oktober 2010 at 22:25 (12 jaar ago)

  Ik denk niet dat het de bedoeling is dat als ik bovenaan op wearefashion.nl klik (het plaatje dus) dat ik bij dit artikel terecht kom? 😛

 8. Nadia Segers
  18 november 2010 at 18:40 (12 jaar ago)

  Niet duur & leuk om op een fashionable manier een goed doel te steunen :)!

 9. Esther
  26 december 2010 at 02:38 (12 jaar ago)

  @lisanneleeft
  Dat dacht ik ook ja.

  Ps; vraagje; waar komt de ring vandaan die bij ‘my fashion musthave’ staat, en wat kost ie? Ik vind m echt geweldigleuk 😉

 10. Sanne van Huis
  26 december 2010 at 12:00 (12 jaar ago)

  @Esther die kun je kopen bij Welikefashion.com .