Deel 1: Najaartrends 2010 op een rijtje

Herfst komt steeds dichterbij en dit vraagt natuurlijk ook om een nieuwe najaar garderobe. En om je daar een beetje bij te helpen ga ik de komende weken, wekelijks een artikel maken waarin ik de trends voor aankomend seizoen voor je op een rijtje zet. Bij de afbeeldingen heb ik niet gekozen om te vermelden waar je het kan kopen, het zijn namelijk DE trends van dit moment en ik ga ervan uit dat je dit in de meeste winkels gewoon kunt kopen. Mocht je nou echt een heel leuk item zien, kun je altijd even aan mij vragen waar ik het weg heb gehaald.

We beginnen met de zogenaamde chino broek (ik moest meteen bij dit woord denken aan Ryan Atwood van the O.C, maar dat terzijde). Zeg vaarwel tegen je harembroek en verwelkom de chino! Deze broek zit tussen de harembroek en een pantalon in. Veel sterren worden ermee gespot,  het is dit seizoen zeker een must have. Deze broek combineer je bijvoorbeeld met mooie pumps en erg leuk wanneer je de pijpen oprolt. Ga je ook voor de chino dit seizoen, of sla je liever deze trend over?

Ook een grote trend is de tube sjaal. Dit is een tunnel vormige sjaal en is goed combineren met bijvoorbeeld een blazer. Deze zogenaamde tube sjaal zie je heel veel in de winkels en kun je dus krijgen in allerlei verschillende printjes en stoffen kopen. Ik vind dit een super leuk accessoire en ga zeker eentje aanschaffen.

De militairy stijl is zeker nog geen verleden tijd. Je blijft het terug zien in de kleding en een grote trend is langere gedetailleerde jassen in militairy stijl. Deze jassen hebben een dubbel rij met knopen en ook op de schouders zitten knoop details. Het model van deze jas is heel tijdloos maar toch wordt het elk seizoen in een nieuw jasje gestoken. Ik vind vooral de eerste erg mooi en deze kun je gewoon kopen bij de H&M.

Dit vind ik persoonlijk een hele leuke trend, de angel wings trend! Je ziet prints met de vleugeltjes maar ook zie je het terug in de accessoires. Ik vind het persoonlijk heel schattig en dat kettinkje moet van mij worden!

En wat is nou hip op schoenen gebied? Deze zogenaamde rijglaarsjes zag je ook in het afgelopen seizoen met bijvoorbeeld een peeptoe. Maar deze trend zet zich gewoon door alleen dan natuurlijk dichte neuzen, want je moet natuurlijk wel warme voeten houden. Eén voorwaarde voor deze trend is dat je kunt lopen op hoge hakken, want de hakken hebben toch al snel een hoogte van 10 cm. Of ik me ga wagen aan deze trend weet ik nog niet helemaal, ik blijf hakken erg pijnlijk vinden…

Hoe groter de ring hoe beter lijkt het wel. Je ziet heel veel grote ringen met stenen, vogeltjes en ook double rings zie je veel. Ik vind het erg leuk dat ook dit seizoen het een trend blijft want ik heb er ook al paar en er gaan zeker meer bij komen. Het zit niet altijd even fijn die grote zware ringen, maar ja wie mooi wil zijn? Precies!

Dit was het eerste gedeelte van de trends wat je aankomend seizoen kunt verwachten. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze trends vinden en of het handig is zo op een rijtje? De volgende keer meer trends met o.a. Fake fur en Parka’s…

17 Comments on Deel 1: Najaartrends 2010 op een rijtje

 1. Eline
  9 september 2010 at 12:58 (10 jaar ago)

  Die chino broeken zijn heel leuk maar staan (vind ik) alleen bij vrouwen die niet zoveel heup hebben!

  Beantwoorden
 2. Moniek
  9 september 2010 at 14:43 (10 jaar ago)

  Wat een handig en mooi artikel. Ik ben benieuwd naar de andere delen. Ik vind die vleugeltjes ook wel erg leuk maar ik weet niet of ik dat wel kan kopen bij ons in het dorp :)

  Beantwoorden
 3. Danie
  9 september 2010 at 14:44 (10 jaar ago)

  Wow, mooi!

  Beantwoorden
 4. Didi
  9 september 2010 at 14:55 (10 jaar ago)

  wow, ik vind alle trends heel mooi.
  vooral chino broeken en de jassen.
  ik hoop dat ik een keer zo’n mooie broek vind!

  Beantwoorden
 5. Willeke
  9 september 2010 at 15:28 (10 jaar ago)

  Wat een superleuk artikel!
  Die chinoborken zijn echt zoo mooi he! Alleen moet je daar wel een beetje lange benen voor hebben, en slanke benen, anders kleed het niet echt af =P
  & die Tubesjaal en grote ringen <33

  Beantwoorden
 6. Floor
  9 september 2010 at 16:16 (10 jaar ago)

  Behalve de chino broeken vind ik alles echt gaaf!

  Beantwoorden
 7. Corry
  11 september 2010 at 16:34 (10 jaar ago)

  Leuk die tube sjaals, Tscarf maakt ze van upcycled materiaal, dus als je er eentje hebben wilt die niemand anders heeft moet je daar even kijken!

  Beantwoorden
 8. Kelly
  11 september 2010 at 17:26 (10 jaar ago)

  hoe kan zo´n double ring nou fijn zitten? ;p lijkt me dus absoluut niét fijn!

  Beantwoorden
 9. Bertine
  11 september 2010 at 18:57 (10 jaar ago)

  Ik heb laatst een tunnelsjaal gekocht!! En een chino broek staat op mijn verlanglijstje:)

  Beantwoorden
 10. Pretty Beauty Land
  12 september 2010 at 11:27 (10 jaar ago)

  Zooo gaaf! Ik vind alles leuk! Die sjaal moet ik nog aanschaffen, de broek heb ik al en de schoenen wil ik zeker ook nog!

  Beantwoorden
 11. Tatjana
  12 september 2010 at 12:06 (10 jaar ago)

  Er zitten echt ontzettend mooie dingen tussen zeg.
  Vooral die broeken! <3

  Beantwoorden
 12. Sharon
  13 september 2010 at 17:02 (10 jaar ago)

  Erg leuk die chino’s, waar is de groene van??

  Beantwoorden
 13. Madelief
  25 september 2010 at 19:34 (10 jaar ago)

  Leuk zeg! Ik heb een vraagje; waar komen de beige rijglaarsjes vandaan? xx

  Beantwoorden
 14. Florianne
  23 november 2012 at 22:32 (8 jaar ago)

  Echt super leuk, waarom komen die zwarte rijglaarsjes met rits vandaag??

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *