Supertrash Herfst/Winter collectie

Natuurlijk is het nog volop zomer maar de mode loopt altijd vooruit op de seizoenen. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een fashion show filmpje op mijn site had staan. De collectie van Supertrash voor aankomende herfst en winter is prachtig en dat kon ik jullie niet onthouden.

De collectie is super vrouwelijk zoals we dat gewend zijn van Supertrash. Er wordt veel nadruk gelegd op de schouders en de taille. Je ziet veel grote schouders en ik vind de trenchcoat in het begin echt prachtig. Verder zie je veel hoge tailles wat aankomend seizoen nog steeds super hot is. Vooral het eerste deel van de collectie met de kaki en roze kleuren vind ik prachtig!

[http://www.youtube.com/watch?v=Af7Y05lZPio]

Wat vonden jullie van deze collectie en wat is jullie favoriete item?

Comments are closed.