Stylepage: Autumn Inspiration

Op dit moment wanneer je naar buiten kijkt ga je bijna geloven dat het al herfst is. De meeste webshops en winkels hebben al de nieuwe herfstcollectie in de winkel liggen en ik dacht ik ga alvast maar een stylepage maken met de trends van de herfst 2010…

Zoals je ziet heb ik alvast wat items uitgekozen die ik persoonlijk heel erg leuk vind. Ik vind de jas van RiverIsland erg mooi, vooral de schouders. En wat dacht je van te gekke ring met uil, die wil ik zeker wel om mijn vinger schuiven. Een trend die heel hot is aankomend seizoen is de rijglaarsjes met peeptoo. Ik moet zelf nog wennen aan deze trend en of ik het ga dragen weet ik nog niet. Toch vond ik dat deze laarsjes niet mochten ontbreken. Wat vinden jullie van deze stylepage?

73 Comments on Stylepage: Autumn Inspiration

 1. Lotte
  17 augustus 2010 at 15:00 (12 jaar ago)

  Wij hebben echt dezelfde smaak, hele leuke spulletjes. Vooral die jas! (liefde!)

 2. Arantxa
  17 augustus 2010 at 15:11 (12 jaar ago)

  Ik houd van rijglaarsjes met open neus! Helemaal mijn ding!
  Helaas heb ik nog steeds geen passend en tof paar kunnen vinden ;(