Scrapbook: Leuk & hip voor de maand augustus

Dit keer een verlate scrapbook voor de maand augustus. Door mijn slechte internetverbinding de afgelopen tijd was het lastig om dit te maken, maar beter laat dan nooit!

Zoals je ziet zijn het veel grijs/zwart/witte tinten en het is een outfit wat je goed aan kan trekken naar bijvoorbeeld je werk. Het is niet een extreem nette look maar wel verzorgd en hip! Het H&M jasje staat echt op mijn must have lijstje en de uilen t-shirt van Welikefashion.com vind ik echt geweldig!

In vervolg komt er altijd een soort van watermerk met ‘wearefashion’ in gephotoshopte artikelen. Dit doe ik omdat ik al deze artikelen helemaal zelf maak en laatst kwam ik erachter dat iemand 3 artikelen van mij had gekopieerd en deze op haar eigen blog had gezet. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.  Om dit te voorkomen ga ik nu gewoon altijd een watermerk in mijn artikelen zetten. Mocht je nou een keer een leuk artikel zien, dan mag je natuurlijk altijd aan mij vragen of je het bijvoorbeeld op je site mag zetten, maar liever niet zonder toestemming.

80 Comments on Scrapbook: Leuk & hip voor de maand augustus

 1. Céleste
  16 augustus 2010 at 10:17 (12 jaar ago)

  Wat een leuke spullen!

 2. Floor
  16 augustus 2010 at 10:59 (12 jaar ago)

  De schoenen en het t-shirt zijn het allergaafst! 😀

 3. Lotte
  16 augustus 2010 at 12:05 (12 jaar ago)

  Zitten leuke dingen tussen, vooral dat shirtje met de uil. Goed van je dat je watermerk op je foto’s zet, kunnen ze ook niet gejat worden 😉

 4. Nicole
  16 augustus 2010 at 12:06 (12 jaar ago)

  Dat uilen shirt is idd superleuk! En wat jammer eigelijk dat je er een watermerkje in moet zetten. Ik snap echt niet waarom sommige mensen complete artikelen overnemen. Maarja, wat moet dat moet he 😛

  x

 5. Kira
  16 augustus 2010 at 12:08 (12 jaar ago)

  Mooie spullen zeg! Ik vind de ketting erg mooi!

 6. Sanne van Huis
  16 augustus 2010 at 14:40 (12 jaar ago)

  @nicole Tja ik vind het ook echt jammer dat het nodig is, maar idd wat moet dat moet!

 7. laar101
  20 november 2010 at 15:19 (12 jaar ago)

  Ik heb dat t-shirt met I (L) Marc, Karl en Coco