Dit keer een verlate scrapbook voor de maand augustus. Door mijn slechte internetverbinding de afgelopen tijd was het lastig om dit te maken, maar beter laat dan nooit!

Zoals je ziet zijn het veel grijs/zwart/witte tinten en het is een outfit wat je goed aan kan trekken naar bijvoorbeeld je werk. Het is niet een extreem nette look maar wel verzorgd en hip! Het H&M jasje staat echt op mijn must have lijstje en de uilen t-shirt van Welikefashion.com vind ik echt geweldig!

In vervolg komt er altijd een soort van watermerk met ‘wearefashion’ in gephotoshopte artikelen. Dit doe ik omdat ik al deze artikelen helemaal zelf maak en laatst kwam ik erachter dat iemand 3 artikelen van mij had gekopieerd en deze op haar eigen blog had gezet. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.  Om dit te voorkomen ga ik nu gewoon altijd een watermerk in mijn artikelen zetten. Mocht je nou een keer een leuk artikel zien, dan mag je natuurlijk altijd aan mij vragen of je het bijvoorbeeld op je site mag zetten, maar liever niet zonder toestemming.